Innbytte & Brukt

Her kan du lese mer om hvordan du gjør innbytte på utstyr hos oss. Du finner også informasjon om våre brukte produkter.

Grunnet oppdatering av våre systemer tar vi for tiden ikke imot innbytteprodukter.

Bytt inn produktene dine hos SP

Hos oss kan du bytte kamera og objektiver til et gavekort som du kan bruke både på nett og i våre butikker. Mens du sparer penger når du kjøper nytt, kan ditt gamle utstyr bringe glede til neste bruker. I tillegg bidrar du til en mer sirkulær økonomi og dermed skåner miljøet – produktene har lengre levetid og blir gjenbrukt i stedet for å stå ubrukt eller kastet.

Både du som privatkunde og du som bedriftskunde kan bytte utstyr – enten ved å besøke en av våre butikker eller ved å kontakte oss på mail og deretter sende inn ditt produkt. Her forklarer vi hvordan det fungerer.

Hvilke produkter kan jeg bytte inn?

Vi tar imot kameraer og objektiver. For at vi skal ta imot produktet ditt kreves det at det er aktuell på det svenske markedet, noe som normalt betyr at det er den nyeste modellen eller en generasjon bak. Vi forbeholder oss retten til å nekte et produkt.

Hva må jeg tenke på?

Produktet ditt må være fullt funksjonelt og før evalueringen må du sørge for at alt utstyr er rengjort. Hvis det er noe som må fikses, hjelper vi deg gjerne med å sende produktet videre til reparasjon før du bytter det.

Hvis produktet ditt er PRO-registrert, må registreringene fjernes før du bytter det.

Du må også vise gyldig legitimasjon og original kvittering fra da du kjøpte produktet.

Hvordan gjør jeg innbytte i butikk?

For å bytte inn produktet ditt kan du besøke vår butikk i Oslo. Der sjekker vi produktet ditt og gir deg en verdivurdering. Vær oppmerksom på at vi noen ganger ikke kan gjøre verdivurderingen direkte på stedet, men at vi kanskje må ta inn produktet ditt for inspeksjon og gjennomgang før vi kan gi deg en korrekt verdivurdering. Hvis du godkjenner vår endelige verdivurdering, vil du motta et gavekort som du kan bruke på nett eller i en Scandinavian Photo-butikk.

Hvordan gjør jeg innbytte på avstand?

Ønsker du å gjøre et innbytte, men ikke kan besøke oss i en av våre butikker, kan du bytte inn på avstand i stedet. Send en e-post til info@scandinavianphoto.no med produktets modellnavn, modellnummer og serienummer, kopi av originalkvitteringen, informasjon om eventuelt tilbehør som følger med, beskrivelse av produktets tilstand og relevante bilder av produktet.

Hvordan sender jeg inn produktet mitt?

Når du har kontaktet oss og gitt oss all informasjon, vil vi komme tilbake til deg med en omtrentlig verdivurdering. Du vil motta den endelige verdivurderingen når vi har mottatt og vurdert produktet. Du vil også motta instruksjoner om hvordan du sender produktet du ønsker å bytte. Du som kunde står selv for fraktkostnadene. Vi tar ikke imot pakker i posten uten at du har vært i kontakt med oss.

Det er viktig at du pakker produktet nøye før du sender det til oss. Bruk en ytre emballasje og støtdempende emballasje inni. Hvis du har produktets originale eske, bør du ikke feste fraktbrevet eller farget tape på den, da dette kan påvirke verdivurderingen. Det er ditt ansvar at pakken tåler støt, vibrasjoner og trykk, slik at produktet ikke blir skadet under frakt.

Hva skjer videre?

Når vi har mottatt produktet ditt, vil vi undersøke det og deretter komme tilbake til deg via e-post. Hvis produktet ditt er godkjent for bytte, vil vi foreta en sluttevaluering som du kan godkjenne eller avslå. Hvis du godkjenner verdivurderingen, sender vi deg et gavekort som du kan bruke på nett eller i en Scandinavian Photo-butikk. Dersom du nekter verdivurderingen kan du velge om vi skal sende produktet tilbake til deg eller om du vil hente det i en av våre butikker. Vi tar foreløpig ikke gebyr for verdivurderingen, kun for frakt.

banner-webb-inbyte.jpg

Kjøp brukt hos SP

I SP brenner vi for at produktene vi selger skal ha så lang levetid som mulig og at du finner det som gir deg skaperglede. Vi har et bredt utvalg av brukte produkter, som kameraer, videokameraer, lydmiksere, droner, datamaskiner, objektiver og tilbehør – alltid til en gunstig pris. Våre brukte produkter er godt testet og fullt funksjonelle. Som oftest er det kun mindre kosmetiske detaljer som skiller seg fra et nytt produkt og det er vanligvis dette som avgjør prisen på det brukte produktet.

Hvem kan kjøpe brukt utstyr hos Scandinavian Photo?

Både du som privatkunde og du som bedriftskunde kan kjøpe brukt hos oss. Akkurat som når du kjøper nye produkter, er vårt fokus å hjelpe deg med å finne det riktige produktet for dine spesielle behov.

Er det noe galt med de brukte produktene?

Vi sjekker nøye alle produkter som kommer inn til oss. Vi aksepterer kun produkter som vi vurderer å være fullt funksjonelle, og vi sørger for at alle returer får en grundig gjennomgang. Dette gjør vi for å kunne garantere trygghet til deg som kjøper brukt hos oss.

Vi gir seks måneders garanti på alt brukt som vi selger, og skulle det oppstå problemer med et brukt produkt er det bare å kontakte vår kundeservice så hjelper vi deg.

Kan bedrifter trekke fra momsen ved kjøp av brukte varer?

Det er spesifisert på hvert produkt om produkter har moms eller ikke, både på nett og i butikk.

Kan jeg se et bilde av produktet før kjøpet?

Dessverre kan vi ikke ta bilder av hvert produkt før de er publisert på nett. På produktsiden beskriver vi produktets tilstand så tydelig vi kan, og du kan også bruke våre ulike klassifiseringer for å få mer informasjon.

Hvordan klassifiserer dere produktene?

Vi bruker to klassifiseringer for våre brukte varer - grunnen til at varen er rabattert fra ordinær pris, og hvilken stand du kan forvente at varen er i. Dette gjør vi for at du skal få riktig informasjon om produktet før kjøpet.

Returvare: Dette produktet har blitt returnert til oss innenfor angreretten. Den er nøye testet, men forseglinger kan være brutt på emballasjen og det kan være spor etter ompakking. Produktet er komplett med original emballasje og alt tilbehør og kan sammenlignes med A-tilstand.

Brukt: Dette produktet er byttet inn eller er en retur med bruksmerker som gjør at den ikke kan klassifiseres som Returvare. Produktet er også klassifisert med A, B eller C tilstand.

Demo: Dette produktet har vært et demoeksemplar i en av våre butikker. For deg som bedriftskunde betyr dette at mva er fradragsberettiget. Produktet er også klassifisert med A, B eller C tilstand.

A-tilstand: Nesten ny tilstand. Produktet er nøye brukt og komplett med alt tilbehør.

B-tilstand: Middels brukt. Produktet er kanskje ikke helt komplett, men det viktige tilbehøret er inkludert.

C-tilstand: Godt brukt. Produktet er vanligvis ikke helt komplett, men det vitale tilbehøret er inkludert.

Sjekk ut vårt brede utvalg av brukte produkter her!


Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen