Bluetooth-høyttalere

Slipp ledningene og spill musikken i trådløse høyttalere. Koble sømløst til Bluetooth fra mobil, datamaskin eller nettbrett, og strøm musikken din trådløst. Vi har et bredt spekter av trådløse høyttalere for ulike behov, både bærbare og stasjonære høyttalere. Kjøp på nett eller besøk oss i butikken og få hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

65 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.