Lydproduksjon

Hvis du trenger produkter for lydopptak og produksjon, finner du de her. Vi har alt av lydopptakere, miksebord, lydkort og studioutstyr for alle forskjellige nivåer, både for nybegynnere og for profesjonelle produksjoner. Vi har også elektroniske synther og samplere for deg som ønsker å lage din egen musikk og lyd. Vi samarbeider med de største merkene innen lydopptak og produksjon, for eksempel Focusrite, Mackie, Teenage Enginering, Zoom og mange flere. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikken og få personlig hjelp fra vårt kunnskapsrike personale.

Filtrering
Viser 80 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK