Synth og Keyboard

Spill inn din egen elektroniske musikk med en synth eller et keyboard som er koblet til datamaskinen. Vi selger elektroniske synthesizere, midi keyboards, samplere, sequensere og grooveboxes for å komme i gang med å lage musikk. Velg mellom merker som Teenage Engineering, Native Instrument, Roland og mer. Kjøp på nettet eller besøk oss i butikk.

117 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Farge
Yttermål bredde
Yttermål høyde
Yttermål dybde
Materiale
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.