Romjulssalg

Når er romjulssalget 2023?

Romjulssalget er tradisjonelt en salgsperiode som foregår i dagene mellom jul og nyttår. Butikker har litt forskjellige startdager for sine romjulssalg, noen ganger starter det direkte på juledagen og noen ganger på 2. juledag. Noen butikker tyvstarter romjulssalget allerede på eller før julaften.

Hvor lenge varer romjulssalget?

Som navnet tilsier varer romjulssalget frem til nyttårsaften, men et romjulssalg varer vanligvis lenger enn det. Flere butikker har sitt romjulssalg frem til midten av januar og noen enda lenger enn det.

Romjulssalg hos SP

Her på SP betyr romjulssalget reduserte og julerøde priser på massevis av teknologi, alt fra kameraer, objektivervideokameraer og droner til mikrofoner, hodetelefoner, datamaskiner, høyttalere, kameratilbehør og mye, mye mer! 

Mens du venter...

Sjekk ut våre aktive kampanjer eller sjekk ut noen av våre mest populære kategorier mens du venter.

Se våre tilbakevendende kampanjer

Black Week | Singles Day | Romjulssalg | JanuarsalgCrazy WeeksSpring Vibes | Back to Work

Viser 0 produkter
Vis som:
Sorter etter:
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK