Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Profoto lanserer belysning til smartphone

Profoto C1 Plus er en belysning for smarttelefoner som er inspirert av den populære Profoto A1 / A1X. Denne LED-baserte blitsen gir deg mulighet til å skape profesjonelle bilder med smarttelefonen din. Det har aldri vært enklere å skape fine og profesjonelle bilder direkte med telefonen!

18 SEPTEMBER

Les mer

13
sep

Sony slipper PWX FX9 med 6K fullformatssensor

Sony slipper PWX FX9, som har fått kombinerte egenskaper fra Sony Venice, PWX FS7 II og hybridautofokusen fra Sonys Alpha-serie. Denne kombinasjonen gir deg mulighet til å filme i 4K og gir deg den kreative friheten til å filme med oversampling av en høyoppløst fullformatssensor. Film hver detalj fra scener med liten dybdeskarphet og fantastisk bokeh med cinematisk look.  15+ stopp av dynamisk område og Dual Base ISO muliggir en gjengivelse med minimal støy, alt fra i detaljer i skyggene til høylysene.

Les mer

12
sep

Nyheter fra IBC

IBC-messen arrangeres i Amsterdam, der en rekke lys-, lyd- og videonyheter vises frem for første gang. Her kan du se et utvalg av alle nyhetene fra IBC! "IBC is the premier annual event for professionals engaged in the creation, management and delivery of entertainment and news content worldwide."

Les mer

10
sep

Nyheter! SSD-lagring fra Lacie!

Lacie slipper nye, raske og støttålelige SSD-disker som går i fotsporene til mange andre LaCie Rugged harddisker. Denne SSD-disken Lacie släpper nya snabba och stöttåliga SSD-diskar som går i samma linje med många andra LaCie Rugged hårddiskar. Denna SSD-disk är damm-, vatten- och stöttålig och kommer i ett kompakt format. Disken har IP67-klassning är den det perfekta sällskapet när du arbetar ute på fält.

Les mer

10
sep

Phase One lanserer nytt system!

Phase One lanserer i dag sitt nye system - Phase One XT! Utviklet for landskapsfotografen spesielt, og med et nytt modulært og portabelt design, tar XT-systemet den enestående bildekvaliteten som Phase One er kjent for ut i naturen - og hjelper deg fange fantastiske landskapsbilder i mellomformatet opp til 150 megapiksler. Det nye kamerahuset er spesifikt designet for bakstykket i IQ4-serien, men har en helt nyutviklet mekanikk som muliggjør nøyaktige finjusteringer av dine eksponeringer.

Les mer

5
sep

Canon slipper C500 Mark II

Med Canon EOS C500 Mark II kan du skape 4K-filmer med stort dynamisk område, velge blant et stort utvalg objektiver, opptaksformater og framerates - men fremfor alt bytte objektivfatning. Kameraet har mulighet for å spille inn Cinema RAW light med 5.9K eller 4K 4:4:2 bit XF-AVC. Du får nå mulighet til å kunne lagre Cinema RAW light 5.9K direkte på CFexpress-kortet.

Les mer

4
sep

Nyhet! Nikkor Z 24mm 1.8 S og informasjon om Nikon D6

Nikon D6 bekreftes å være under utvikling, sammen med en ny, kraftig telezoom! Dessuten slippes også et nytt vidvinkelobjektiv til Nikons Z-serie - Nikkor Z 24 mm f/1.8 S.

Les mer

29
aug

Sony slipper kameraer og objektiver!

Nå slipper Sony nye produkter! De lanserer i dag to nye kamerahus, A6100 og A6600 med APS-C sensor og også to stk nye objektiver, 16-55 mm f/2,8 G og 70-350 mm f/3,5-5,6 G OSS som er tilpasset for APS-C sensoren.

Les mer

28
aug

Nyheter fra Panasonic!

Vi har nå mer informasjon om Lumix DC-S1H fra Panasonic! I tillegg lanseres to nye objektiver for L-mount - Panasonic Lumix S Pro 24-70/2,8 og Panasonic Leica Summilux DG 25/1,4 Mark II.

Les mer

27
aug

Nyhet! Canon slipper EOS 90D!

Nå slipper Canon EOS 90D, den etterlengtede oppfølgeren til populære 80D. Kameraet har fått en real oppdatering - ny høyoppløst sensor på 32,5 mp, øye-AF, video i 4K uten beskjæring og den forbedrede prosessoren DIGIC 8 som reduserer støy. Dessuten får RF-serien to tilskudd i proffsegmentet - RF 15-35mm F2.8L IS USM og RF 24-70mm F2.8L IS USM.

Les mer

14
aug

DJI slipper Osmo Mobile 3

Har du noen gang forsøkt å gå og filme samtidig? Da vet du hvor vanskelig det er å få en stabil film uten å bruke stativ. DJI Osmo Mobile 3 gir deg mulighet til å filme håndholdt med mobilen din. Gimbalen jevner ut og tar vekk de bevegelsene du selv skaper, fjerner kamerarystelser og gir deg et mye bedre resultat. Send en mail til info@scandinavianphoto.no for å booke din DJI Osmo Mobile alt i dag!

Les mer

13
aug

Resolve Autorised Reseller

Scandinavian Photo er nå stolt Blackmagic Design Resolve Autorised Reseller! Dette innebærer en kvalitetssikring av kunnskap, rask support fra Blackmagic, ett stort demoutvalg i butikken, personal med ekstra utdanning innen Blackmagics produkter, hjelp til konfigurering av utstyr, miniseminarer i butikken, tilgang til kurs og utdanning innen Resolve samt eventer med pro-brukere i butikken. Alt for at du som kunde skal kunne få så god hjelp som mulig.

Les mer

13
aug

Sigma belønnes med EISA Award 2019!

EISA, som står for "Expert Imaging & Sound Association", er en organisasjon bestående av eksperter og journalister fra over femti bransjemagasiner. Siden 1982 har de årlig utropt de beste produktene innen en stor gruppe kategorier. Sigma er nå blitt belønnet med to prestisjefylte priser innen kategoriene "Professional Telephoto Zoom Lens" og "Telephoto Zoom Lens" — med objektivene Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport respektive 60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.