Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nyhet! Apple slipper nye produkter

I dag annonserte Apple at de slipper en ny 10,5" iPad Air med kraftig prestasjon, en oppdatert iPad Mini samt nye iMac.

Invalid Date INVALID DATE

Invalid Date
Invalid Date

Nyhet! Loupedeck får støtte for Final Cut Pro X

Loupedeck+ får støtte for Final Cut Pro X. Loupedeck+ har lenge hatt støtte for de fleste populære redigeringsprogramvarer for både foto og video. Loupedeck+ har støtte for Adobe Photoshop CC (2019). Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe After effects CC, Aurora HDR og Skylum.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Nyhet: Leica Q2

Leica Q2 er oppfølgeren til Leica Q, og kommer med flere interessante forbedringer. Kameraet har fått en ny sensor med høyere oppløsning på 47,3 mp samt ny bildeprosessor. Søkeren er nå av OLED-type, og også autofokusen og seriebildetagningen er forbedret. Bestill din Leica Q2 hos oss i dag!

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Blackmagic slipper generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagisk bygger videre på sin populære kameraserie URSA, denne gang med generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K. Kameraet støtter Blackmagic RAW og 4,6K-oppløsning opp til hele 120 fps, samt 300 fps i full HD. Forhåndsbestill ditt eksemplar hos oss i dag!

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Forhandler av Sony VENICE

Det er med stor glede og stolthet vi nå kan fortelle at du kan kjøpe det aller beste Sony CineAlta-kameraet fra Scandinavian Photo. Sony VENICE er et 6K fullformatskamera som skaper utrolig vakre bilder sammen med fotografen.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Sigma slipper 11 objektiver og ny firmware

Sigma informerer om at de lanserer 11 stk Art-objektiver for fullformatskameraer med L-mount, samt et nytt adapter for bruk av Sigma-objektiv med SA- eller EF-mount på kameraer med L-mount-fatning.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Sony slipper FE 135mm f/1,8 GM

Sony lanserer et nytt objektiv i G-Master serien for Sony fullformat, E-mount. Sony FE 135mm f/1,8 GM har en stor blender, og er utstyrt med Sonys avanserte optiske teknikk. Dette nye objektivet er produsert for å oppfylle standardene for Sonys G Master-serie.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Test Sigmas objektiv med ditt eget kamera!

Nå har du sjansen til å teste Sigmas brede objektivsortiment med ditt eget kamera på plass i våre butikker. Kjenn på hvordan det er å fotografere med objektivet du har vurdert en stund, eller bli interessert i et annet du ikke trodde du var interessert i.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Panasonic slipper to superzoom-kamera

Panasonic TZ95 og FZ1000 II er to kompaktkamera med mye zoom, 5-akses bildestabilisering og leverer utmerket for foto og video.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Atomos lanserer monitor - møt nye Shinobi

Atomos Shinobi Med en fem tommers lyssterk skjerm på hele 1000 cd/m2 er Atomos Shinobi deres første rendyrkede monitor for videokamera og systemkamera, med fokus på å støtte og forenkle ditt arbeide gjennom såkalte assistfunksjoner, HDR-funksjonalitet og Mirror Mode for deg som filmer deg selv.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Nikon slipper nytt objektiv til Nikon Z

Nikon slipper et nytt objektiv til sin speilløse objektivserie Nikon S (Z). Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2,8 S har en konstant maksimal blender på f/2.8 over hele zoomområdet og derav beholder den eksponeringsinnstillingene uansett hvordan du zoomer. Objektivet har blant annet ARNEO Coat og Nano Crystal Coating som effektivt reduserer ghosting og flares for skarpere og tydligere bilder.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Fujifilm slipper X-T30

Fuji slipper oppfølgeren til det populære X-T20. Dette nye kompakte kamerahuset har en nyutviklet bakbelyst X-Trans CMOS4 bildesensor med fasedetekterende AF over hele sensoren. X-T30 leverer stillbilder med samme oppløsning, fargegjengivelse og lave støy som det kritikerroste X-T3.

Les mer

Invalid Date
Invalid Date

Canon slipper nytt speilløst systemkamera

Canon lanserer et nytt lett, speilløst systemkamera med fullformatsensor og vridbar skjerm. Canon EOS RP har rask og myk autofokus også for filming og digital bildestabilisering for film. Den vridbare touchskjermen lar deg fotografere fra spennende og ergonomiske vinkler.

Les mer

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.