Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nyhet! GFX 100

Fujifilm GFX 100 er et høypresterende mellomformatskamera som er først i verden med innebygd bildestabilisering. Kameraet er også det første mellomformatskameraet med fasebasert autofokus på sensoren og 4K-video. Takket være den store bakbelyste sensoren, høy oppløsning og 16-biters RAW-filer og 4K-video maksimeres bildekvaliteten i både film og stillbilder. Når du legger til en fasebasert autofokus og bildestabilisering får du et pålitelig arbeidskamera som oppfyller høye krav.

23 MAI

Les mer

22
mai

DJI Osmo Action – fullverdig actionkamera

DJI trer inn i actionkameraverden på alvor - med den helt nye Osmo Action utfordrer de GoPro, som lenge har vært øverst på pallen når det kommer til actionkameraer og tilbehør. Med gimbalkameraet Osmo Pocket viste man innovation med sin sterke kamerakunnskap, og Osmo Action er neste del i Osmo-serien.

Les mer

20
mai

Firmware! Øye-AF til Z6 & Z7

Med firmware v2.0 for Nikon Z6 og Z7 gir muligheten til å bruke øyeautofokus i både AF-S og AF-C. En populær funksjon som hjelper fotograferingen av mennesker og ved portrettfotografering.

Les mer

15
mai

Nyhet! Profoto lanserer A1X

I dag lanserer Profots nye blits A1X for Canon, Nikon og Sony. Profoto A1X er en oppdatert versjon av Profoto A1, som gjorde et solid gjennomslag på markedet med sin enkle håndtering, det runde blitshodet og den høye prestasjonsevnen. Dette er en blits for fotografer som vil skape et vakkert lys på en enkel måte, og samtidig få prestasjon for og ikke gå glipp av et eneste bilde.

Les mer

9
mai

Nyhet! Wacom slipper nytt tegnebrett!

I dag slipper Wacom en oppdatert versjon av det populære tegnebrettet Intuos Pro Small. Den nye Intuos Pro Small har arvet det slanke og elegante designet fra de nyere tegnebrettene Intuos medium og large. Det er ikke bare utseendet som Wacom Intuos Pro small har arvet, men også de fleste smarte funksjonene som de større modellene har som f.eks. tilkobling via Bluetooth og en bedre penn.

Les mer

8
mai

Nyhet! Canon RF 85mm f/1,2 USM

Canons 85mm f/1,2 har lenge vært bryllups- og portrettfotografenes hovedverktøy. Nå kommer Canon RF 85mm f/1,2 USM, som gir den klassiske modellen ny teknikk og optikk for å maksimere bildekvaliteten og oppløsningen.

Les mer

26
apr

Samsung T5 - nå i flere farger

Den populære, lille SSD-lagringsenheten Samsung T5 kan nå bestilles i fargene rødt og gull, samt i 1TB. Legg inn en ordre på de nye fargene alt i dag!

Les mer

24
apr

Software-forbedringer til Fujifilm X-T3 og Canon EOS R

Aoftware-oppdateringer er noe som stadig forbedrer produktene våres. Nå har både Canon EOS R og Fujifilm X-T3 fått ny software, som fremfor alt øker prestasjonen ved øyeautofokus, men som også gir nye funksjoner og løser ett par problemer.

Les mer

10
apr

Nyhet! Canon 250D

Canon lanserer i dag EOS 250D, et lett, lite speilreflekskamera med 4K-video, 4K timelapse og Dual Pixel AF med øyeautofokus. Den store, justerbare skjermen lar deg fotografere og filme i spennende vinkler, og med god ergonomi. Kameraet finnes i svart, hvit og sølv.

Les mer

5
apr

Vi følger NAB 2019!

NAB - National Association of Broadcasters arrangerer hvert år messen NAB i Las Vegas, som fremfor alt omfatter video- og TV-produksjon, nyhetsrapportering, streaming, lagring og en rekke andre områder. Tradisjonen tro lanseres en del nye produkter under denne messen, og vi på Scandinavian Photo følger såklart messen med stor interesse. Følg med oss her på hjemmesiden, og se alle de spennende produktnyhetene.

Les mer

5
apr

Nyhet! Lumix G90

G90 er et lite systemkamera tilpasset for både video og stillbilder. Kameraet kommer med V-Log forhåndsinnstilt, og har tilkobling for både mikrofon og hodetelefoner. Kameraet kan filme i 4K 30/25p og FHD i 120p. Via bluetooth-tilkoblingen kan telefonen ha en konstant oppkobling til kameraet, samtidig som battertiden beholdes. Kameraet kan også lades via USB, og har nye knapper for hvitbalanse, ISO og eksponeringskompensasjon. Egenskaper som justerbar pekeskjerm, den utmerkte bildestabiliseringen og den fine ergonomien fra G80 følger selvfølgelig med videre.

Les mer

27
mar

Nyhet! Profoto Connect

Profoto Connect er en blitssender som har fått et helt nytt design og utforming. Det nye designet og funksjonene innebærer at Profoto har produsert en sender uten noen innstillingsknapper, lagt til USB-lading istedet for AAA-batterier og gjort den mindre - alt for å gjøre den enklere!

Les mer

26
mar

Firmwareoppdatering til Moza Air 2

Moza slipper ny og etterlengtet firmware til sin signaturgimbal Air 2. De største endringene som oppdateringen gir er økt støtte for Nikon Z6, Z7 og D850 samt Canon EOS R.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.