Nyhet! Blackmagic Design lanserer ATEM SDI

Blackmagic Design introduserer ultraportabel liveproduksjon med avanserte streamingfunksjoner. ATEM SDI er en familie av videomiksere designet for produksjoner som krever ekstrem portabilitet. De ligner veldig på ATEM Mini, men videotilkoblingene er 3G-SDI og hver modell har dobbelt så mange videoutganger! Du får 4 SDI-innganger med ATEM SDI- og ATEM SDI Pro ISO-modellene og 8 SDI-innganger på ATEM SDI Extreme ISO-modellen. Alle SDI-innganger har standardomformere og re-synkronisering samtidig som de gir deg tilgang til funksjoner som multiview og bilde-i-bilde-effekter. USB fungerer som et webkamera for å koble video til datamaskiner, mens Pro- og Extreme-modellene også har innebygd streaming. Forhåndsbestill hos oss nå!

21 JULI

Les mer

12
jul

Nyhet! Nothing lanserer phone (1)

Det kjente teknologiselskapet Nothing lanserer sin første smarttelefon, phone (1). En spennende smarttelefon som føles kjent, men likevel annerledes. Fullpakket med ytelse og med operativsystemet Nothing OS får du det beste fra Android. De avanserte lysmønstrene på baksiden viser hvem som ringer, fra hvilken app du fikk varsling og hvor mye batteriet har ladet uten at du trenger å se på displayet. phone (1) fra Nothing er en smarttelefon du bare må oppleve. Vi i Scandinavian Photo er utrolig stolte over å være en av de utvalgte forhandlerne i Norden.

Les mer

29
jun

Nyhet! Nikon Z30 og et nytt superteleobjektiv

Nikon lanserer nå det nye vloggkameraet Nikon Z30, som med sitt brukervennlige system gjør spranget fra å lage innhold med smartenheten din til et systemkamera kortere. Z30 leverer høy bildekvalitet enten det er stillbilde, video eller livestreaming, og kommer i et kompakt format slik at du enkelt kan ta det med deg på alle dine eventyr. Kameraets bildestabilisering, superraske autofokus og vinklede og fullt roterbare berøringsskjerm er bare noen av tingene som gjør Nikon Z 30 til et perfekt vloggkamera. Nikon lanserer også Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S, som er et superteleobjektiv med fantastisk bildekvalitet tilpasset Nikons speilløse systemkameraer i Z-serien. Foreløpig leveringsstart av nyhetene er 14. juli. Les mer og forhåndsbestill her!

Les mer

15
jun

Nyhet! DJI lanserer gimbals og Video Transmitter

DJI lanserer to nye gimbals - RS 3 og RS 3 Pro. Med disse gimbalene kan du enkelt lage stilige og stabile videoer uten risting samtidig som du får en fleksibel og effektiv opptaksopplevelse. RS 3 og RS 3 Pro er laget av karbonfiber og kan brukes med kameraer som veier opp til henholdsvis 3 og 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED berøringsskjerm får du rask og praktisk oversikt og mulighet til enkelt å veksle mellom de ulike funksjonene. På en enkel og elegant måte leverer RS 3 og RS 3 Pro profesjonell stabilisering og byr på uendelige kreative muligheter. DJI lanserer også DJI Video Transmitter som gir deg enda bedre oversikt og kontroll over opptaket ditt. Foreløpig leveringsstart av RS 3 er 23. juni, RS 3 Pro 29. juni og Video Transmitter til høsten. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!

Les mer

31
mai

Nyhet! Fujifilm X-H2S og to objektiver

Fujifilm lanserer flaggskipsmodellen X-H2S som har den høyeste ytelsen for både video og foto i X-seriens historie. Kameraet oppfyller alle behovene til videoopptak og fotografering for både entusiaster og profesjonelle innholdsskapere. Takket være den nyutviklede, stablede bildesensoren X-Trans CMOS 5 HS, har X-H2S fire ganger høyere lesehastighet sammenlignet med tidligere generasjoner. Den nye, kraftige X-Processor 5 muliggjør også kontinuerlig seriebildeopptak på opptil 40 bilder per sekund og videoopptak internt i 4:2:2 10-bit 6,2K/30P og 4K/120P med Apple ProRes-codec. Fujifilm lanserer også to nye zoomobjektiver i form av XF 150-600mm f/5.6-8 LM OIS WR og XF 18-120mm f/4 LM PZ WR. Foreløpig leveringsstart av X-H2S og objektivene i juli. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!

Les mer

30
mai

Cherry – nytt merke hos SP

Cherry er en utvikler og produsent av tastaturer og mus. Selskapet ble grunnlagt i 1953 i Illinois, USA og begynte sin reise med å utvikle mikroswitcher som ble introdusert i bilindustrien på 60-tallet. Produksjonen av tastaturer og mus begynte på 1970-tallet og i 1983 ble Cherrys MX-switcher lansert. Dette ble deres store bestselger og finnes nå i millioner av tastaturer over hele verden. I dag er Cherry tilgjengelig for kjøp hos oss i SP, les videre og se hvilke produkter som passer deg.

Les mer

24
mai

Nyhet! Canon EOS R7 og EOS R10

Canon lanserer EOS R7 og EOS R10 – de første kameraene i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Begge kameraene er kompakte, raske og har høy ytelse, og er tilpasset fotoentusiaster og innholdsskapere. Takket være det populære APS-C sensorformatet får du alle fordelene fra EOS R-systemet. EOS R7 passer for natur- og sportsfotografer som trenger den ekstra rekkevidden som sensoren gir, og kameraet inneholder det viktigste fra EOS 7D-serien med enestående hastighet og autofokussporing som er inspirert av de større modellene. EOS R10 passer for innholdsskapere og er et allsidig kamera som leverer imponerende stillbilder og video. Canon lanserer også to nye objektiver i form av RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM og RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Foreløpig leveringsstart av EOS R7 og objektivene er 23. juni, og EOS R10 i slutten av juli. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!

Les mer

23
mai

Nyhet! RØDECaster Pro II

Med den nye RØDECaster Pro II fortsetter Røde å videreutvikle sin populære podcastmikser for streaming, musikk og innholdsskaping. Mikseren har fire nyutviklede Revolution mikrofonforsterkere, fysiske sliders og åtte SMART Pads som du både kan programmere og justere etter dine egne behov. Den er også utstyrt med en kraftig Quad-Core DSP som driver de innebygde effektene som reverb, delay og Aural exciter. RØDECaster Pro II har leveringsstart 15. juni – forhåndsbestill den hos oss i dag!

Les mer

9
mai

Nyhet! DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en ny kompakt design og er optimalisert for å få mer ut av hver flytur. Dronen er designet med større propeller, en aerodynamisk kropp og et kraftig hinderdeteksjonssystem, som gir økt flytid og sikkerhet sammenlignet med forgjengerne. Til tross for sin kompakte størrelse har Mini 3 Pro kraftig ytelse, og flere oppgraderte sikkerhetsfunksjoner gjør den til den sikreste dronen til dags dato i DJI Mini-serien. Med uendelige kreative muligheter og funksjoner på toppnivå, redefinerer DJI Mini 3 Pro hva det vil si å fly med minidroner. Benytt anledningen og forhåndsbestill den allerede i dag! Foreløpig leveringsstart 17. mai.

Les mer

27
apr

Nyhet! Sony lanserer ny normalzoom i G Master-serien

Sony lanserer nå en ny normalzoom i den populære G Master-serien. Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II leverer blant annet en konstant blender på f/2,8, som gir høyere bildekvalitet og utmerkede funksjoner, spesielt for filmopptak og stillbilder i fullformat. Med de elleve blenderlamellene får du også enestående oppløsning, vakker bokeh og mer presis fokus. Forhåndsbestill objektivet allerede i dag, foreløpig leveringsstart i slutten av mai.

Les mer

26
apr

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung lanserer nye T7 Shield, en bærbar SSD-lagringsenhet som tåler tøffe miljøer. Med IP65-klassifisering kan den også håndtere støv og vann. Lagringsenheten er ikke mye større enn et vanlig kredittkort og måler kun 13 mm i tykkelse. Den har en imponerende overføringshastighet på 1050MB/s via den medfølgende USB-C-kabelen. Gjør sikkerhetskopiene enda sikrere med T7 Shield!

Les mer

14
mar

Nyhet! Asus ProArt Studiobook 16 OLED – born to create

Asus ProArt Studiobook 16 OLED er en virkelig kraftig bærbar PC som gir deg verktøyene til å realisere kreasjonene dine – selv for de tøffeste og mest ressurskrevende prosjektene. Den har en 16-tommers 4K OLED HDR-skjerm med en lysstyrke på opptil 550 nits, lynrask grafikk, rask lagring og er også den første datamaskinen med innebygd ratt for presis kontroll under kreativt arbeid. Les mer og kjøp den i dag!

Les mer

10
mar

DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D – et revolusjonerende produkt som slår sammen et førsteklasses videokamera med en gimbal. Dette skaper helt nye muligheter og funksjoner som kan erstatte sammenbygde kamerarigger på filminnspillinger av alle slag. Ronin 4D kommer i både en 6K-modell og en 8K-modell, som begge har samme stabilisering og funksjoner. Forhåndsbestill Ronin 4D nå!

Les mer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.