Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blackmagic lanserer ATEM Mini Pro

Blackmagic design slipper ATEM Mini Pro samt en ny firmware til ATEM og Pocket Cinema Camera 4K og 6K. ATEM Mini Pro er en oppdatert versjon av den populære Atem Mini og har funksjoner som direkteopptak på harddisk, direktestrømming via Ethernet og multiview. Den gir deg raskere videoproduksjon ved livedstreaming og du kan koble deg til 4 forskjellige videoinnganger. Dette er videomikseren for deg som vil lage profesjonelle produksjoner for livestreaming eller kreative bedriftspresentasjoner.

6 APRIL

Les mer

26
feb

Opplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag slipper Fujifilm X-T4 med mange etterlengtede oppgraderinger fra X-T3. Blant annet har dette kameraet nå en 5-akses bildestabilisering, betydelig høyere seriebildetagning og enda skarpere autofokus. Da vi på SP fikk teste kameraet var vi minst sagt imponert over hvor langt Fujifilm har kommet med deres nye X-T4.

Les mer

25
feb

Elinchrom ELC 125/500 – nyere, freshere og lette å bruke

Elinchrom ELC er to helt nye blitser fra Elinchrom. Disse blitsene blir et fint tilskudd i deres brede sortiment av blitser og lysformere. Det finnes mye som er blitt forbedret på disse nye blitsene, både design og funksjon. Blitsene har nye egenskaper og funksjoner som automatisk lysmåling (TTL), High Speed Sync og LED-innstillingslys som hjelper deg som fotograf.

Les mer

13
feb

Canon slipper nytt kamerahus og RF-optikk

I denne lanseringen fra Canon ser vi et helt nytt, moderne kamerahus med navnet EOS 850D, som er en oppfølger til 77D og 800D. Kamerahuset støtter nå høyere kvalitet i filming enn tidligere, og har dessuten et betydelig mer avansert autofokussystem. Det nye RF-objektivet er produsert for Canons speilløse kameraer, og er en zoomobjektiv som passer til alle typer fotograferinger.

Les mer

12
feb

Nikon slipper D6 og to objektiver

Nikon slipper i dag sitt nye flaggskip, Nikon D6, som er en videreutvikling av Nikon D5. Det nye kameraet har raskere seriebildetagning og ekstremt raskt autofokus. Det er ikke slutt på nyhetene her, for Nikon forsterker også sitt speilløse kamerasystem med to nye objektiver, et superzoom-objektiv og en lyssterk fast vidvinkel.

Les mer

11
feb

Nyheter fra Olympus!

Olympus lanserer i dag kamerahuset OM-D E-M1 Mark III og objektivet M.Zuiko Digital ED 12-45mm f/4 PRO. Et kraftig kamera fullt med toppmodellegenskaper, men fremdeles i et kompakt og lett format. Objektivet har generøst zoomområde, værtetting og i tillegg en lett konstruksjon som egner seg for flere ulike fotograferingsområder.

Les mer

5
feb

Gatefotografens favorittkamera i oppgradert forpakning

Den femte generasjonen av det populære kompaktkameraet X100 er lansert av Fujifilm. X100V har en – for kompaktkamera – stor APS-C-sensor, fast 23 mm-objektiv (tilsvarer 35 mm i fullformat) samt den avanserte hybridsøkeren som blitt velkjent for X100- og X-Pro-serien fra Fujifilm. I tillegg har den fått en vridbar, høyoppløselig touchskjerm, 4K-filming med mulighet til F-log og etterlengtet værtetting, slik at du ikke behøver å uroe deg for regnet når du er ute og fotograferer.

Les mer

23
jan

Fujifilm slipper nye produkter

Fujifilm lanserer et kompakt systemkamera i to ulike farger, Fujifilm X-T200 samt et ekstremt lett Fujifilm Fujinon XC 35 mm f/2 som blir en perfekt match til det nye kameraet og til Fujifilms X-serie. Nyhetene slutter ikke der, de slipper nemlig i tillegg et etterlengtet zoomobjektiv som det er gått rykter om i det siste, nemlig Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR til mellomformatssystemet GFX.

Les mer

16
jan

Bli kjent med vårt personale!

Hvem på kundesenteret er det som svarer på dine ordrespørsmål? Hvem pakker ordrene dine, og sørger for at de kommer frem i tide? Hvem er våre uteselgere? Hvem kjøper inn produktene i sortimentet vårt? Vi er nesten 150 medarbeidere som driver Scandinavian Photo fremover, og alle har en nøkkelrolle i bedriften. Bli kjent med oss som jobber på Scandinavian Photo, og se vår kompetanse innen kreativ skapelse. Anennhver uke vil vi presentere en av våre stjerner her, og vise hvilken rolle personen har hos oss. Følg med!

Les mer

13
jan

Ny SSD lagringsenhet fra Samsung!

Samsung lanserer T7 touch som er deres nye kompakte lagringsenhet med SSD. Det som utmerker den fra Samsung T5 er at den har fingeravtrykksleser for ekstra sikkerhet til dine lagrede filer samt raskere overføringshastighet.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.