Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Firmwareoppdatering til Sigma fp

Sigma slipper en stor firmwareoppdatering til det populære Sigma fp, som nå får versjon 2.0. Dette muliggjør nå ProRes RAW via HDMI med Atomos Ninja V, samt Blackmagic RAW til Video Assist 12G - utover kameraets tidligere mulighet til å filme internt i RAW-formatet CinemaDNG. Kameraet for også HDR-støtte, samt 4K DCI i 12 bit.

25 JUNI

Les mer

18
jun

Nyhet! Elgato lanserer to mikrofoner!

I dag presenterer Elgato to nye USB-mikrofoner – Wave:1 og Wave:3! Det er bordmikrofoner hvor du kan mikse flere ulike lydkilder i sanntid, hvilket gir deg en komplett løsning om du for eksempel lager vlogg eller podcast. De har flere egenskaper som optimaliserer lydkvaliteten og med den medfølgende softwaren har du fullstendig kontroll over din sending.

Les mer

7
mai

Firmware-oppdatering til GoPro MAX!

GoPro slipper oppdatering til sitt populære 360-kamera GoPro MAX, som gir deg som bruker nye funksjoner når du filmer sfærisk video. De nye oppdateringene inkluderer 3K-video i 60p, som enten gir deg mykere 360-video eller funksjonen at du kan senke hastigheten på din video til 2x slow motion. Til og med timelapse-video og timelapse-foto legges til i 360-modusen!

Les mer

28
apr

Mavic Air 2 – et nytt nivå av portabilitet

Med Mavic Air 2 tar DJI portabiliteten til enda et nytt nivå, da avanserte funksjoner komprimeres ned til en svært liten formfaktor. Med en større 1/2"-sensor, 4K-video i opptil 60fps samt stillbilder i RAW er Mavic Air 2 en drone av høy klasse til en svært god pris. Med sikrere og smartere flyvning med OcuSync 2.0 for fantastisk rekkevidde, samt APAS 3.0 som beskytter den for kollisjoner er det en drone som gir deg maksimal kreativitet i en minimal pakke. DJI Mavic Air 2 forventes å starte levering i siste halvdel av Mai 2020.

Les mer

27
apr

Nye skrivere fra Epson!

Storselgerne Epson SC-P600 og SC-P800 har lenge vært populære skrivere for fotografer og kreatører verden over. Nå lanserer Epson to nye versjoner - SC-P700 og SC-P900. Er du ute etter en fotoskriver som er lett å bruke, med høy ytelse og fotoutskrifter som fokuserer på detaljer - da er dette skriverene for deg!

Les mer

22
apr

Firmwareoppdatering til Lumix S1H

Panasonic kommer den 25 Mai til å slippe en oppdatering til deres speilløse fullformatskamera S1H. Denne oppdateringen kommer til å by på bugfikser, forbedrede videofunksjoner og mye mer!

Les mer

21
apr

Sigma vinner i TIPA Awards 2020

Hvert år utnevner TIPA (Technical Image Press Association) de absolutt beste produktene innen ulike kategorier. I år vant tre Sigmaprodukter innen kategoriene kamera og objektiv. Her forteller vi mer om produktene og hvorfor de lykkes å plukke prisene!

Les mer

20
apr

Canon slipper nyhet – EOS C300 Mark III

Canon slipper C300 Mark III og passer samtidig på å annonsere nye tekniske spesifikasjoner til Canon EOS R5. Canon Cinema EOS C300 Mark III har en super 35mm 4K CMOS DGO (Dual Gain Output) sensor som gir et dynamisk omfang opp til 16 trinn (HDR). Spill inn i 4K Cinema RAW Light eller XF-AVC opp til 120fps for å skape fantastiske scener i slowmotion. Tilpass C300 Mark III etter dine behov - Det modulære designet på kamerahuset gir deg mulighet til å skreddersy din videorigg.

Les mer

6
apr

Blackmagic lanserer ATEM Mini Pro

Blackmagic design slipper ATEM Mini Pro samt en ny firmware til ATEM og Pocket Cinema Camera 4K og 6K. ATEM Mini Pro er en oppdatert versjon av den populære Atem Mini og har funksjoner som direkteopptak på harddisk, direktestrømming via Ethernet og multiview. Den gir deg raskere videoproduksjon ved livedstreaming og du kan koble deg til 4 forskjellige videoinnganger. Dette er videomikseren for deg som vil lage profesjonelle produksjoner for livestreaming eller kreative bedriftspresentasjoner.

Les mer

26
feb

Opplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag slipper Fujifilm X-T4 med mange etterlengtede oppgraderinger fra X-T3. Blant annet har dette kameraet nå en 5-akses bildestabilisering, betydelig høyere seriebildetagning og enda skarpere autofokus. Da vi på SP fikk teste kameraet var vi minst sagt imponert over hvor langt Fujifilm har kommet med deres nye X-T4.

Les mer

25
feb

Elinchrom ELC 125/500 – nyere, freshere og lette å bruke

Elinchrom ELC er to helt nye blitser fra Elinchrom. Disse blitsene blir et fint tilskudd i deres brede sortiment av blitser og lysformere. Det finnes mye som er blitt forbedret på disse nye blitsene, både design og funksjon. Blitsene har nye egenskaper og funksjoner som automatisk lysmåling (TTL), High Speed Sync og LED-innstillingslys som hjelper deg som fotograf.

Les mer

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.