Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nyheter fra Sony!

A7R IV har en høyoppløst, nydesignet sensor på hele 61 megapiksler med 15 trinns dynamiskt område, rask sanntids øye-AF og høy seriebildetagning med full oppløsning. Sammen med kameraet slippes mikrofonen ECM-B1M som leverer digitalt lydsignal rett inn i kameraet via Sony MI-sko.

16 JULI

Les mer

15
jul

Sigma annonserer et ultrakompakt speilløst fullformatskamera

Sigma meddeler at de skal slippe verdens minste og letteste fullformatskamera med L-mount. Kameraet kommer til å være kompatibelt med L-mount objektiv og med Sigmas objektivadapter (MC-21). Dette vil føre til at det finnes et stort utvalft objektiver til det minimale kameraet.

Les mer

11
jul

Sigma slipper tre nye objektiv!

Sigma slipper idag tre nye objektiv til Sony E og L-Mount! De tre objektivene har fått betegnelsen DN, som symboliserer at de er tilpasset for speilløse systemkamera. Alle tre objektivene er lyssterke fullformatsobjektiv innen brennviddeomfanget vidvinkel opp til normal. De tre nye objektivene er Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art, Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art og Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary.

Les mer

10
jul

Sony slipper FE 35mm f/1,8

Sony slipper idag et etterlengtet objektiv for mange fotografer og filmskapere. Objektivet er kompakt, skarpt og lysterkt noe som gjør at det passer perfekt for fotografen som ikke vil ha for stort eller tungt utstyr uten at det går på kompromiss med bildekvaliteten. Den kompakte størrelsen og lave vekten gjør objektivet godt egnet til å ha med seg og er nøyaktig som et objektiv til speilløst systemkamera skal være - nemlig lite!

Les mer

9
jul

Canon slipper to nye kompaktkamera og superzoom med RF-fatning

Idag slipper Canon to nye kompaktkamera i Powershot-serien og en ny superzoom til Canons speilløse systemkamera. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II og Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM! Dette er en ny generasjon av de kjente kameraene G5 X og G7 X II som er populære kompaktkamera innen foto, video og fremfor alt vlogg. Begge kameraene har en effektiv bildestabilisering og lyssterk optikk som hjelper deg å ta skarpe bilder og skape vakre videoer selv når lyset ikke er best. Kamera tar bilder i både JPG och RAW med en oppløsning på 20.1 megapiksler og kan filme i 4K eller FullHD opp til 120p.

Les mer

19
jun

Nyhet! Hasselblad X1D II 50C, CVF II 50C & 907X

Nyheter fra Hasselblad! I dag slippes X1D II 50C med bedre søker, touchskjerm med høyere oppløsning, doble kortplasser og kameraet har en generelt raskere håndtering. I tillegg til X1D II 50C slippes også objektivet 35-75 mm f/3,5-4,5, digitalbakstykket CFV II 50C til V-serien og det kompakte huset 907X som lar deg montere X-objektiv direkte på CFV II 50 C.

Les mer

18
jun

Nyhet! Olympus MC-20 og software

Nyhet! I dag lanserer Olympus MC-20, en 2x telekonverter for bruk med M.Zuiko Digital ED 300mm f/4 IS PRO og ED 40-150 F/2,8 PRO, samt en ny software til Olympus OM-D E-M1 Mark II med store forbedringer i autofokusprestasjon og bildekvalitet.

Les mer

12
jun

Nyheter! Teleobjektiver fra Sony

Sony slipper to nye teleobjektiver! FE 200-600mm f/5,6-6,3 G OSS er ett fleksibelt teleobjektiv med intern zoom, og FE 600mm f/4 GM OSS er en velbalansert og skarp supertele med ny optisk konstruksjon. Begge objektivene er tilpasset for Sonys speilløse fullformatskameraer.

Les mer

5
jun

Nyhet! Profoto 10 Plus

Profoto har hatt en intens vår med lanseringen av både Profoto Connect og Profoto A1X. Lanseringsfesten av nye produktbilder er ikke slutt enda. I dag presenteres ytterligere en nyhet, en videreutvikling av OCF-familien med kompakte batteristudioblitser. Den nye blitsen er en kraftigere variant av suksessen B10, nemlig Profoto B10 Plus - More power off small!

Les mer

3
jun

Nyheter! DC-S1H, Lumix S-objektiv og Leica 10-25mm f/1,7 ASPH

Panasonic har både annonsert og lansert flere spennende nyheter. I løpet av 2019 kommer 6K-kameraet DC-S1H som filmer i 6K-oppløsning samt flere nye Lumix-S L-mount objektiv og to telekonvertere til L-mount. Nytt er også Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1,7 ASPH, en lyssterk vidvinkelzoom til Lumix G-systemet med fokus på video.

Les mer

23
mai

Nyhet! GFX 100

Fujifilm GFX 100 er et høypresterende mellomformatskamera som er først i verden med innebygd bildestabilisering. Kameraet er også det første mellomformatskameraet med fasebasert autofokus på sensoren og 4K-video. Takket være den store bakbelyste sensoren, høy oppløsning og 16-biters RAW-filer og 4K-video maksimeres bildekvaliteten i både film og stillbilder. Når du legger til en fasebasert autofokus og bildestabilisering får du et pålitelig arbeidskamera som oppfyller høye krav.

Les mer

22
mai

DJI Osmo Action – fullverdig actionkamera

DJI trer inn i actionkameraverden på alvor - med den helt nye Osmo Action utfordrer de GoPro, som lenge har vært øverst på pallen når det kommer til actionkameraer og tilbehør. Med gimbalkameraet Osmo Pocket viste man innovation med sin sterke kamerakunnskap, og Osmo Action er neste del i Osmo-serien.

Les mer

20
mai

Firmware! Øye-AF til Z6 & Z7

Med firmware v2.0 for Nikon Z6 og Z7 gir muligheten til å bruke øyeautofokus i både AF-S og AF-C. En populær funksjon som hjelper fotograferingen av mennesker og ved portrettfotografering.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.