Nyhet! ASUS ProArt med AI-drevne Ryzen Strix Point

ASUS presenterer neste generasjon ProArt bærbare datamaskiner. Utstyrt med den nye banebrytende AMD Ryzen AI 9 – den første prosessoren som leverer 50 TOPS dedikert til AI-funksjoner. Den lar innholdsskapere gå nye veier ved hjelp av superintelligente AI-verktøy som forenkler den kreative prosessen lokalt på enheten. Det eliminerer lange ventetider, skybaserte verktøy og øker sikkerheten. Med to helt nye AI-verktøy, StoryCube og MuseTree, får du de beste forutsetningene for å skape fritt – det er bare fantasien som setter grenser. Ta steget inn i fremtiden med Next Level AI PC! Salgsstart 15. juli kl. 15:00 – forhåndsbestill i dag!

3 JUNI

Les mer
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen