Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ny fotoservice i samarbeide med CEWE!

Sammen med CEWE tilbyr vi nå en ny fotoservice der vi hjelper deg å lage minneverdige verk av dine digitale bilder. Du kan bestille fotobøker, fotokalendere, mobildeksler og andre personlige fotoprodukter via en online-tjeneste. Det finnes også ekspresskiosker i butikken i Stockholm og Oslo der du raskt kan få med deg et utvalg av bildenproduktene på stedet!

14 NOVEMBER

Les mer

8
nov

Nyhet! Canon EOS Ra

Canon slipper nå en ny versjon av Canon EOS R, spesialisert for astrofotografi - Canon EOS Ra. Gode nyheter for deg som elsker astrofotograsi, og som ønsker å gjengi nattehimmelens fantastiske farger på en detaljert, naturtro måte.

Les mer

6
nov

Objektivnyheter fra Panasonic og Sigma!

Objektivnyheter fra Panasonic og Sigma! Utvalget av objektiver øker for L-mount og Sony-fotografer, der Panasonic slipper to nye objektier i S-serien og Signa annonserer det kommende Sigma 24-70mm f/2,8 GN DN Art for speilløse fullformatskameraer med L-fatning og Sony E-fatning.

Les mer

30
okt

DJI slipper ny, superlett drone – DJI Mavic Mini

DJI slipper en miniversjon av den utrolig populære DJI Mavic-serien! Denne superlette og kompakte dronen fra DJI er det nye, perfekte tilskuddet til ditt kamera- og videoutstyr. Skap cinematiske filmer, spennende flygninger eller flotte landskapsbilder fra luften med den nye dronen. DJI Mavic Mini er dronen som retter seg både til deg som aldri har fløyet drone før, samt til den mer erfarne dronepiloten som vil ha en veldig lett drone. Bestill ditt eksemplar allerede i dag! Forventet leveringsstart er 11/11.

Les mer

30
okt

Nyhet! Loupedeck slipper ny redigeringskontroll!

En ny redigeringskontroll fra Loupedeck er endelig her! Loupedeck Creative Tool (CT) er redigeringskontrollen for deg som vil slippe løs kreativiteten og effektivisere hver del i din redigeringsprosess, uansett om det gjelder bilde, video eller lyd. Det er et kraftig kontrollpanel, som blant annet tillater deg å skape arbeidsoverflater med funksjoner som brukes regelmessig, velge og tilpasse verktøyene dine, og bytte mellom programvarer - alt utifra ett og samme grensesnitt.

Les mer

23
okt

Store nyheter fra Canon!

Vi får bekreftet at neste versjon av Canons toppmodell er underutvikling - 1D X Mark III. Dessuten økes utvalget av objektiver til det speilløse RF-systemet med tilskuddet RF 70-200mm f/2,8L IS USM og RF 85mm f/1,2L DS USM.

Les mer

23
okt

Nye objektiver fra Tamron til Sony FE

Tamron øker sin line-up med fire nye objektiver til Sonys speilløse fullformatskameraer med E-fatning. Nyhetene består av tre stk faste objektiver på 20mm, 24mm og 35mm, og en telezoom på 70-180mm. Felles for de alle er at største blender er på f/2,8, og at de har relativt smidig størrelse og vekt.

Les mer

22
okt

Fuji X-Pro3 - fotografer med fullt nærvær

Med ny konstruksjon i titan, doble LCD-skjermer og forbedret hybridsøker er Fuji X-Pro3 et toppmoderne, høypresterende systemkamera i pent og slitesterkt retrodesign. Kamerahuset er for det meste likt ofr deg som eier en Fuji X-Pro2 eller X-Pro1, men funksjonelt sett har det skjedd en rekke forbedringer, noe som gjør X-Pro2 til en svært spennende nyhet.

Les mer

17
okt

Nyhet! Olympus OM-D E-M5 Mark III

Olympus lanserer sitt nye, lette systemkamera i entusiastsegmentet - OM-D E-M5 Mark III. Kameraet er utstyrt med en strømbesparende, stabilisert Micro 4/3-sensor på 20 megapiksler, TruePic VIII-prosessor med et dedikert autofokus-chip samt værtetting og forbedret ergonomi sammenlignet med forgjengerene. Les mer om de nye funksjonene som er lagt til og mye mer nedenfor.

Les mer

15
okt

Nye kameravesker fra Think Tank

Nye kameravesker fra Think Tank og MindShift Gear finnes nå på lager! Think Tank Urban Access-serien består av stilrene vesker tilpasset for bymiljø, med fokus på at du raskt skal kunne nå utstyret ditt. Dersom du er interessert i friluftsliv, vanring og eventyr så har MindShift Gear sluppet en ny og større kamera- og vandringsveske i den populære Backlight-serien. Backlight 45 Elite gir deg ordentlig kapasitet, slik at du kan pakke ned både kamera- og eventyrutstyret ditt!

Les mer

10
okt

Nyhet! Sigma FP – verdens minste fullformatskamera!

Sigma lanserer så sitt nye, kompakte og modulære fullformatskamera, Sigma FP. Som det minste fullformatskameraet hittil er Sigma FP designet for deg som er filmfotograf, indie-filmskaper eller dokumentarfilmskaper. Avanserte videofunksjoner som bl.a. Cinema DNG i 12-bit 4:2:2 over ekstern innspilling til SSD premieres, samtidig som den bakbelyste fullformatssensoren leverer fine stillbilder i 24mp.

Les mer

7
okt

Nyheter fra Nikon - Z50 og objektiver

Det nyeste medlemmet i Nikons speilløse Z-famile er nå her! Nikon Z50 er navnet på nykommeren, og med seg har den også to nye objektiver - NIKKOR Z 16-50mm f/3,5-5,6 og NIKKOR Z 50-250mm f/4,5-6,3. Akkurat som sine større søsken har Z50 en solid kombinasjon av stillbilde- og videofunksjoner, som opptak i 4K 30fps og Full HD 120 fps, rask seriebildetagning og treffsikker autofokus - men det finnes også en del som skiller de.

Les mer

3
okt

Sony slipper A9 II

Ny toppmodell fra Sony! Sony A9 II er bygget for profesjonelle fotografer med høye krav. Kameraet er utstyrt med enda raskere og mer treffsikker autofokus sammenlignet med forgjengeren A9, samt femakses bildestabilisering opp til 5,5 trinn. Dette er bare noen av de teknologier som tilsammen utgjør det mest høypresterende kameraet Sony tilbyr! Sony A9 II er helt enkelt et perfekt kamera for deg som fotograferer sport, fugler eller ville dyr, og som har behov for en ekstremt rask seriebildetagning.

Les mer
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.