360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
360Fly 4K Actionkamera
Artikkelnummer: 1027906

360Fly 4K Actionkamera

4K Actionkamera

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
5 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Filma 360° i 4K

Nå kan du fange ditt barns første steg, hele fjellet du nettopp har klatret opp eller alle som sitter rundt bordte på slektstreffet på en gang - i 4K. Med actionkameraet 4K fra 360Fly er det mulig å filme i 360° horisontalt og 240° vertikalt, med ett objektiv. Foruten 360° video du også fotografere i opp til 16 megapiksler og du får morsomme funksjoner som First-Person Point-of-View og time-laps-video.

  • Lett å bruke - kontroller og rediger med bare en finger
  • 360°/240° synsfelt
  • Vanntett, støvtett og støtsikker
  • Innebygd e-kompass og GPS
  • Internminne på 64GB
  • Live strømming via Livit-App, Facebook og Skype
  • Virtual Reality - lag VR-filmer som kan ses med VR-briller

Fang alle dine eventyr

360Fly 4K leveres med alt du trenger for å filmen og dele eventyr og livshendelser. Kameraets eneste objektiv fanger høyoppløst video i 4K med en sensor på 16 megapiksler, som gir en oppløsning på 2880x2880 piksler med 30 bilder pr. sekund. du kan enkelt stille inn kameraets bildehastighet ved filming. For å få live-strømming samtidig som du filmer velger du 24 fps og ved filming av raske og actionfylte hendelser kan du stille bildehastighetene på hele 60 fps.

Time-Laps

med 360Fly kan du fange en 360° time-laps-video. Du kan velge intervall p å0,5, 1, 2, 5 10, 30 eller 60 sekunder.

360°, ”point-and-shoot” og Virtual Reality

360Fly 4K gir deg mulighet for å enkelt veksle mellom å ta opp til 360° til point-and-shoot og tilbake for å ta bilder og video i 16:9-format. Dessuten kan du lage VR-filmer som du ser med VR-briller. Kameraet er utstyrt med to rundopptakende mikrofoner som fanger ektre stereolyd for mer oppslukende film- og VR-opplevelser.

Rediger og del filmene dine

360Fly er kompatibel med Android og iOS for live-visning. 360Fly mobilapp forvandler telefonen din til kameraets søker og gjør det mulig å redigere og dele filmer på sosiale medier. Du kan også redigere og jobbe med filmene dine på datamaskinen ved hjelp av programmet Desktop Director.

Bygd for action

Kameraet er vanntett, støvtett og støtsikkert så du kan ta det med på alle dine eventyr. Det finnes dessuten innebygd akselerometer, e-kompass gyroskop og GPS for geo-tagging. Kameraet har et 1/4-20-feste så du kan kan montere det på stativ eller veldig mye annet.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.