15,6" laptop med vinklingsbar 4K UHD-touchskjerm

Acer ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 1TB + 1TB SSD RAID, RTX3000, Win 10

1050916
 • Intel i7-prosessor
 • 32GB RAM & 2TB SSD
 • NVIDIA Quadro RTX 3000-grafikk
 • HDMI, Displayport & Thunderbolt 3/USB C
 • 15,6” 4K UHD-touchskjerm
 • 100 % Adobe RGB fargerom
31 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 1TB + 1TB SSD RAID, RTX3000, Win 10
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
32 124 NOK
ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 1TB + 1TB SSD RAID, RTX3000, Win 10
Laptop stand Elevated Silver
LED Mobile Light L2 + BK15
33 679 NOK
ConceptD 7 Ezel Pro er en 15,6" bærbar datamaskin med minimalistisk design i et hvitt metallkabinett. Det er en bærbar PC designet for deg som en kreativ skaper med høye krav til ytelse. Den har en Pantone-validert 4K UHD-skjerm med Ezel-hengsler som gir deg seks forskjellige vinkelmoduser. Datamaskinen garanterer nøyaktige farger, kraftig prosessor og et grafikkort som gjør at du kan utvikle kreativiteten din, enten det er bilde, video, spill eller annet grafisk materiale.

Fordeler

 • Skjerm med lysstyrke på 400 nits
 • 100 % Adobe RGB og fargenøyaktighet på Delta E <2
 • Seks forskjellige posisjoner på skjermen
 • Medfølgende penn for presisjonstegning
 • Hvitt metallkabinett med flekkbestandig belegg
 • Optimalisert kjølig med lav støy
 • USB-C/Thunderbolt 3 med overføringshastighet på opptil 40 Gbps
 • Batteritid på opptil 7 timer

ConceptD – med design i fokus

ConceptD er et konsept utviklet for deg som jobber som kreatør med design og skapelse i fokus. Dette er produkter som oppfyller kreatørers krav til ytelse, oppfyller behovet for nøyaktige farger og muligheten til å nå ditt fulle potensiale. Produktene går i lyse nyanser med et unikt flekkbestandig belegg som beskytter mot flekker samtidig som datamaskinen får en myk overflate som er enkel å rengjøre.

Pantone-validert 4K-skjerm

Når det gjelder grafisk produksjon stilles det høye krav til skjermen på din bærbare datamaskin. ConceptD 7 Ezel Pro har en 15,6-tommers UHD 4K IPS-skjerm med høy detaljgjengivelse og tynn ramme som gir deg maksimalt arbeidsområde. Den er Pantone-validert og har et 100 % Adobe RGB-fargeområde med fargenøyaktighet på Delta E <2.

Vinklingbar berøringsskjerm

ConceptD 7 Ezel Pro har patenterte hengsler som lar deg justere skjermen i seks forskjellige moduser. Dette gjør at du kan bruke datamaskinen som en klassisk bærbar datamaskin, i delt modus, flytende modus, stativmodus, nettbrettmodus eller visningsmodus. Dette gir både økt ergonomi i arbeidet ditt, da du kan vinkle skjermen i henhold til applikasjonen din mens du får en fleksibel løsning uansett hvor du er. Den medfølgende pennen lar deg også bruke skjermen som et tegnebrett, og med 4096 nivåer av trykkfølsomhet får du presisjon i kreasjonene din.


Multitasking på sitt beste

ConceptD 7 Pro er en veldig rask datamaskin som ikke går på akkord med ytelsen. Den inkluderer tiende generasjon i7-prosessor, et Nvidia Quadro RTX 3000-grafikkort, 32 GB RAM og 1 TB SSD-lagringskapasitet, samt PCIe-tilkobling og NVMe-funksjoner i Raid 0-konfigurasjon på opptil 2 TB. Dette gjør at du kan få raskere PC med muligheten til å multitasking, forhåndsvisning i sanntid under videoredigering eller gjengi video- og 3D-kreasjoner på opptil 6K.

Fleksible porter

For sømløs overføring av filer eller koble til eksterne enheter, er denne bærbare datamaskinen utstyrt med flere forskjellige porter. Den har HDMI, Displayport, USB 3.2-porter og en USB-C / Thunderbolt 3 med overføringshastighet på opptil 40 Gbps.

Optimalisert kjøling

Høy ytelse og krevende arbeidsflyt krever også at datamaskinen ikke kjører som den skal. ConceptD 7 Ezel Pro har den nyeste kjøleteknologien med strategisk plasserte høyeffektive vifter for aerodynamisk "strømning". Viftesystemet bidrar til å holde datamaskinen kjølig og at komponentene fungerer ved riktig temperatur. Det bidrar også til å opprettholde et lavt støynivå som ikke forstyrrer arbeidet ditt selv under tung belastning.

Tilkoblinger du kan stole på

ConceptD 7 Ezel Pro støtter Wifi 6, som gir deg raskere tilkoblingsmuligheter, minimerer ventetiden for videosamtale og gir deg en bedre spill-, kommunikasjons- og strømmeopplevelse.

Leveres med

 • Acer ConceptD 7 Ezel - NX. C5DED.004
 • Wacom Stylus Pen CP-923-00B-2
 • Strømadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.