Adam Audio SP-5
Adam Audio SP-5
Adam Audio SP-5
Artikkelnummer: 1051281

Adam Audio SP-5

Profesjonelle studiohodetelefoner i premiumkvalitet for monitorering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lukket og sammenleggbar utforming
 • Impedans 70 Ohm
 • Frekvensområde 8 - 38 000 Hz
4 845 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Studio Pro SP-5 fra Adam Audio er en lukket, profesjonell hodetelefon av førsteklasses kvalitet som er utformet for monitorering, miksing og opptak. Hodetelefonene har en balansert og dynamisk lyd som er perfekt for både studio- og mobillydproduksjoner. Utstyrt med 40 mm store gullbelagte membraner, en følsomhet på 95 dB og avtakbar kabel. Den høye komforten kombinert med lav vekt lar deg bruke SP-5 i mange timer.

Fordeler Adam Audio SP-5

 • Lukket og sammenleggbar utforming
 • Impedans 70 Ohm
 • Frekvensområde 8 - 38 000 Hz
 • Patentert S-Logic® Plus-teknologi fra ULTRASONE
 • Øreputer med isolerende polstring
 • Lav vekt på 290 gram
 • Flyttbar kabel
 • 2 års garanti og 3 års tilleggsgaranti for enhver registrering

Referansehodetelefoner av høy kvalitet

SP-5-øreklokkene inneholder 40 mm gullbelagte membraner som muliggjør en bred frekvensrespons fra 8 Hz til 38 kHz, utmerket lyd med lav forvrengning. Følsomheten til 95dB ved 1 mW per øre, som gjengir lyd ved urørt oppløsning over båndbredde, gir lytteren et bredt og dynamisk lydbilde.

Patentert S-Logic® Plus-teknologi fra Ultrasone

Adam Audio SP-5 er designet med patentert S-LOGIC ® Plus-teknologi og produsert i samarbeid med Ultrasone for å gi profesjonelle musikere og produsenter det samme lydbildet i bærbar form som Adam Audios profesjonelle studiomonitorer. Øreklokkene har isolerende og myk polstring som sikrer maksimal bærekomfort time etter time.

Smart utforming

Med utskiftbare kabler passer Adam Audio SP-5 like godt i alle studiomiljøer og for mobile lydproduksjoner. En 3 m spiralkabel med gullbelagt 6,3 mm jack og en 1,2 m rett kabel med gullbelagt 3,5 mm kontakt er inkludert. Med sammenleggbar design tar hodetelefonene mindre plass når de lagres og transporteres, og et solid etui beskytter hodetelefonene mot skade.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK