Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HELO

Aja HELO

1026669
15 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HELO er kompakt og portabel for enkel transport og har både HD-SDI og HDMI-innganger samt mulighet for koding opp til 1080/60p i H.264. Du kan strømme til Content Delivery Network (CDN) og ta opp på SD-kort, USB-minne eller via nettverk samtidig. 2-kanals stereolyd kan kodes i opp til 24-bits 48KHz og med datahastigheter mellom 32 og 256kbps i MPEG-4-LC slik at du kan gjøre det beste valget for dine behov.

Tilkoplinger

  • HD/SD-SDI
  • HDMI
  • RJ45 Ethernet
  • 3,5mm minijack for lyd inn og ut
  • SD/SDHC
  • USB 2.0
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.