Kurs & event

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Hos oss kan du ikke bare kjøpe utstyr men også få inspirasjon og kunnskap på våre forskjelige kurs og arrangement. I vårt kurs- og eventsortiment finnes alt fra grunnkurser innen foto og video, til avanserte kurs og workshops, samt inspirerende forelesninger med kjente fotografer. Vi har kurs for alle - enten du er nybegynner eller profesjonell, uansett om du fotograferer landskap, bryllup, portrett eller sport. 

Velkommen til å utvikles og inspireres hos oss!

OBS! På grunn av den rådende situasjonen med spredning av Coronaviruset (COVID-19) så er alle fysiske sammenkomster (kurs & event) innstilte inntil videre.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.