Kampanje
Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Alogic Iris Webcam
Artikkelnummer: 1056357

Alogic Iris Webcam

Webkamera med 1080p Full HD-oppløsning

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Webkamera med 1080p Full HD-oppløsning
  • Ideell for møter og konferanser
  • Automatisk lyskorrigering og autofokus
829 NOK999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Back to Work

Bli inspirert med nytt utstyr denne høsten

Få produkttips og fyll på med ny inspirasjon til høstens prosjekter
Les mer

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Høyoppløselig webkamera med en oppløsning på opptil 1080p, kameraet er utstyrt med CMOS-sensor som sporer og fokuserer på brukeren og objekter i fokus. Webkameraet har en innebygd mikrofon som også er støydempende, den støyreduserende mikrofonen fjerner all bakgrunnsstøy og fokuserer på stemmen din.

Fordeler

  • USB-A til USB-C-adapter inkludert
  • Justerbare fester som holder kameraet på plass

Alogic Iris webkamera

Optimalisert for hjemmekontoret

Alogic Iris webkamera har HD-kvalitet med to megapiksler og en støyreduserende mikrofon som er et utmerket tillegg til kontoret og hjemmekontoret. Kameraet er utstyrt med en CMOS-sensor som sporer og fokuserer på brukeren og objektene i bildet. Kameraet kan raskt fokusere på bevegelse og raskt justere for høyoppløsningsopptak. Flott for møter og konferanser.

Leveres med

  • Alogic Iris webkamera
  • USB-A til USB-C-adapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.