Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2
Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2
Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2
Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2
Artikkelnummer: 1054577

Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2

USB-C-dokkingstasjon med Ethernet og 100 W lading

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Koble til USB-C/Thunderbolt3
 • Kompakt design i størrelsen på en mobiltelefon
 • Ethernet, HDMI 4K, USB-C og USB-A
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Koble den bærbare datamaskinen og alle eksterne enheter til denne kraftige dokkingstasjonen. Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2 er en kompakt og fleksibel USB-hub som enkelt kobles til USB-C og Thunderbolt 3. Den har et stilig design og en rekke porter som lar deg koble til skjerm, harddisk og nettverkskabel og lade utstyr opptil 100W - alt gjennom én kabel!

Tilkoblinger

 • 1x 4K HDMI (opptil 60Hz)
 • 1x USB-C 3.2 (data, video og 100W strøm)
 • 2x USB-A 3.2
 • 1x SD-kortleser
 • 1x microSD-kortleser
 • 1x Ethernet
 • 1x MicroUSB

Alogic Ultra USB-C dokkingstasjon og USB-hub

Koble til to 4K-skjermer

Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2 støtter doble skjermer opp til 4K 60Hz. Koble den til dine Full HD- eller 4K-skjermer i dag. Med Dock Plus 2 kan du også jobbe med forskjellige applikasjoner på forskjellige skjermer samtidig. Det er den perfekte måten å gjøre mye mer på og effektivisere arbeidsflyten din.

Lad datamaskinen

Plus 2 har imidlertid kraften til å lade datamaskinen med opptil 100W. Dokken støtter de nyeste USB Power Delivery (PD 3.0)-standardene, gir batteristrøm til enheten din og øker hastigheten på dataoverføringene dine – slik at du kan fokusere på det som er viktig uten forsinkelser.

Leveres med

 • Alogic Ultra USB-C Dock Plus V2
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.