Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI
Alogic Ultra USB-C Dock UNI

Alogic Ultra USB-C Dock UNI

USB-C-dokkingstasjon med 100 W lading

1054594
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Koble til USB-C/Thunderbolt3
 • Kompakt størrelse og aluminiumsdesign
 • HDMI 4K, USB-C og USB-A
 • Koble til en skjerm på opptil 4K 30 Hz
 • microSD/SD-kortleser for sikkerhetskopiering av filer
790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Ultra USB-C Dock UNI
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
924 NOK
Ultra USB-C Dock UNI
HDMI han-han 3 meter
USB 3.1 Gen1 C - A, 1m
1 108 NOK

Koble den bærbare datamaskinen og alle eksterne enheter til denne kraftige dokkingstasjonen. Alogic USB-C Dock Uni er en kompakt og fleksibel USB-hub som enkelt kobles til USB-C og Thunderbolt 3. Den har et stilig design og en rekke porter som gir deg høyoppløselig skjermgrafikk, dataoverføring og opptil 100W kraft forsyning - alt gjennom en kabel!

Tilkoblinger

 • 1x 4K HDMI (opptil 30Hz)
 • 1x USB-C 3.1 Gen 1 (data, video og opptil 100 W lading)
 • 2x USB-A 3.1
 • 1x SD-kortleser
 • 1x microSD-kortleser

Alogic Ultra USB-C Dock

Lad datamaskinen

Alogic USB-C Dock Uni bruker PowerDelivery (PD 3.0), som betyr at den kan lade MacBook eller andre USB-C-klare bærbare datamaskiner opptil 100W. USB-C-porten i denne dokken støtter også dataoverføring ved tilkobling av for eksempel en USB-C-lagringsenhet, periferiutstyr eller smarttelefon for dataoverføring.

Koble til alt du ønsker

Huben har et komplett sett med porter som HDMI, USB 3.1 (USB-A) for standard USB-tilbehør, kortleser og USB-C-port med støtte for opptil 100W strømforsyning for lading av den bærbare datamaskinen. USB-C-porten støtter også dataoverføring fra samme port sammen med strømforsyningen. Dette gir deg uendelige muligheter til å koble til alt utstyret ditt gjennom en enkelt kabel.

Leveres med

 • Ultra USB-C Dock UNI
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.