Nyhet
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit
Artikkelnummer: 1058551

Ångström Creator Pro - Winter Edition i9-12900K, 64GB RAM, 2TB, GeForce RTX 3080 10Gbit

Creator Pro Winter Edition – stasjonær PC for avansert digital innholdskaping

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-02-06
Butikklager:
 • Intel Core i9-prosessor
 • 64GB RAM & 2TB SSD
 • GeForce RTX 3080 10GB
45 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Creator Pro – Winter Edition er en kraftig datamaskin laget med den digitale skaperen i tankene. Bygget for å håndtere avanserte illustrasjoner, animasjoner og prosjekter i 3D. Utstyrt med mye RAM og nettverkskort med 10Gbit/s for rask respons og overføring. Kabinettet er lydisolert og utstyrt med vannkjøling for effektiv og stillegående kjøling. Oppdag alle fordelene med en spesialbygd datamaskin.

Fordeler

 • GeForce RTX 3080-grafikk – avansert grafikk
 • 10Gbit/s nettverkskort
 • M.2 SSD med lesehastighet på 7000 MB/s
 • Vannkjøling med display
 • Begrenset utgave med hvitt kabinett
 • Lyddempet stilig kabinett
 • WiFi-støtte
 • Windows 11 Pro uten bloatware

Uttrykk kreativiteten din på den beste måten

Creator Pro er laget for den digitale skaperen som trenger mye ytelse. Fullastet med kraft fra Intel Core i9 og avansert grafikk fra GeForce RTX 3080 med 10 GB VRAM. Det åpner for mulighetene for å kunne jobbe med avanserte prosjekter innen illustrasjon, grafisk arbeid og 3D-animasjon. Creator Pro er et godt valg for den digitale artisten.

Komponenter valgt med omhu

Hver komponent er valgt med omhu og omtanke uten kompromisser for å fungere optimalt sammen, men også optimalt med programvaren som vi vet at kundene våre elsker. Utstyrt med mye RAM for å håndtere store filer og flere programmer samtidig. Vi valgte å legge til et 10Gbit/s nettverkskort for å kunne gjøre raske overføringer til NAS eller annen ekstern lagring.

Stille, kjølig og effektiv

Vi vet at mange av kundene våre jobber med store prosjekter og gjengivelser. Derfor ble kjøling et av hovedfokusene våre. Takket være vannkjøling og det ekstra store lydabsorberende Kabinettet kan du jobbe uforstyrret uten å måtte bekymre deg for potensiell overoppheting.

Jobb enkelt sammen

Nettverkskortet med støtte for 10Gbit/s gjør det enkelt for deg som jobber med store prosjekter til NAS å laste opp og laste ned, samt dele arbeidet ditt. Det er en ekstra fordel for deg som jobber med kollegaer et annet sted som samler dine felles filer mot en sentral server. Creator Pro kommer med Windows 11 Pro forhåndsinstallert. Et moderne operativsystem uten bloatware og tredjepartsapper, samt funksjoner for bedriftsadministrasjon og distribusjon.

Vinterutgave

Creator Pro – Winter Edition er en begrenset utgave med et hvitt kabinett. Den samme kraftige ytelsen som Creator Pro, men i en hvit og sølvfinish. Perfekt for det moderne studioet.

Full garanti

Alle våre spesialbygde datamaskiner leveres med tre års komplett garanti på maskinvaren. Garantien fortsetter å gjelde selv om du velger å bytte ut komponenter i datamaskinen.*

*Gjelder ikke hvis komponenter er skadet av håndteringsfeil eller programvarefeil.

Leveres med

 • Angström Creator Pro
 • Strømkabel
 • Tilbehør inkludert som ikke var nødvendig under montering
 • Garantibevis
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.