Nyhet
Ångström Editor Light i5-12400F, 32GB RAM, 1TB, GeForce RTX 3060
Ångström Editor Light i5-12400F, 32GB RAM, 1TB, GeForce RTX 3060
Artikkelnummer: 1057226

Ångström Editor Light i5-12400F, 32GB RAM, 1TB, GeForce RTX 3060

Editor Light - stasjonær datamaskin utstyrt for bilderedigering

Nettlager
Forventes på nettlager 2022-10-12
Butikklager:
 • Intel i5-prosessor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • GeForce RTX 3060 12GB
19 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Editor Light er en datamaskin laget med tanke på bilderedigering og musikkopptak. Bygget for å håndtere RAW-bilder, illustrasjoner og lydopptak. Utstyrt med rikelig med RAM og 2,5 Gbit/s nettverkskort for rask overføring. Kabinettet er kompakt og har støydemping, i tillegg til å være utstyrt med et viftesystem for effektiv og stille kjøling. Oppdag alle fordelene med en spesialbygd PC.

Fordeler

 • GeForce RTX 3060-grafikk – med 12 GB VRAM
 • Stille viftesystem
 • Dempet kompakt kabinett
 • WiFi-støtte
 • Windows 11 Home uten bloatware

Rediger i RAW-format

Editor Light er bygget for redigering av bilder og grafiske prosjekter. Med en Intel Core i7 og GeForce RTX 3060 med 12 GB VRAM får du en allsidig PC for kreativ skapelse. Arbeid med bilder i RAW eller lag vakre illustrasjoner fra bunnen av. Editor Light er et godt valg for fotografen som legger stor verdi i etterbehandling av bildene sine, og som leter etter et priseffektivt alternativ. Det er også et godt valg for musikkstudioet eller for spill og streaming.

Nøye utvalgte komponenter

Hvert komponent er valgt med omhu og tanke uten kompromiss for å fungere optimalt sammen, men også optimalt med programvaren som vi vet at kundene våre elsker. Utstyrt med rikelig med RAM for å takle store filer og flere programmer samtidig.

Stillegående, kjølig og effektivt

Vi vet at mange av våre kunder jobber med store prosjekter og gjengivelser. Derfor ble kjøling et av våre hovedfokus. Editor Light er utstyrt med et stillegående kjølesystem, og det dempede kompakte kabinettet sikrer at du kan arbeide uforstyrret uten å bekymre deg for potensiell overoppheting.

Windows 11 uten bloatware

Editor Light leveres med Windows 11 Home forhåndsinstallert. Et moderne operativsystem uten bloatware og tredjepartsapper.

Komplett garanti

Alle våre spesialbygde datamaskiner leveres med tre års fullstendig garanti på maskinvaren. Garantien vil fortsette å gjelde selv om du velger å bytte ut komponenter i datamaskinen.*

*Gjelder ikke hvis komponenter er skadet av driftsfeil eller programvarefeil.

Leveres med

 • Ångström Editor Light
 • Strømkabel
 • Inkludert tilbehør som ikke var nødvendig under montering
 • Garantibevis
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.