Nyhet
Ångström Studio Pro i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4090
Ångström Studio Pro i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4090
Ångström Studio Pro i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4090
Artikkelnummer: 1058553

Ångström Studio Pro i9-13900K, 64GB DDR5 RAM, 2TB, GeForce RTX 4090

Studio Pro – vår kraftigste datamaskin utstyrt med RTX 4090

Nettlager
Forventes på nettlager 2023-02-06
Butikklager:
 • Intel Core i9-prosessor
 • 64GB RAM & 2TB SSD
 • GeForce RTX 4090 24GB
65 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Studio Pro med siste generasjons prosessor og grafikk er vår absolutt kraftigste datamaskin. Bygget for å håndtere avanserte bilde-, video- og SFX-prosjekter uten begrensninger. Utstyrt med DDR5-minne og nettverkskort med 10Gbit/s for raskest mulig respons og overføring. ProArt-hovedkortet fra ASUS har et ekstra PCIe-spor for mulighet for å sette inn et ekstra grafik- eller skjermkort. Kabinettet er ekstra stort og utstyrt med vannkjøling for effektiv og stillegående kjøling. Oppdag alle fordelene med en spesialbygd datamaskin.

Fordeler

 • Vår kraftigste datamaskin
 • GeForce RTX 4090-grafikk – toppgrafikk fra siste generasjon
 • 13. generasjon Intel Core i9
 • Ekstra PCIe-spor for et ekstra video- eller grafikkort
 • ProArt hovedkort med DDR5 og 10 Gbit/s nettverkskort
 • M.2 SSD med lesehastighet på 7000 MB/s
 • Vannkjøling med display
 • Thunderbolt 4-porter
 • Ekstra stort lyddempende chassis
 • WiFi 6E for raskere tilkobling
 • Windows 11 Pro uten bloatware

Med kraft til å skape

Studio Pro er bygget for deg som ikke vil gå på akkord med ytelsen. Fullastet med kraft fra 13. generasjon Intel Core i9 og maksimal grafikk fra siste generasjon; GeForce RTX 4090 med imponerende 24 GB VRAM. Det gir deg ubegrensede muligheter til å jobbe med avanserte prosjekter innen bilde, video og SFX. Studio Pro er den digitale skaperens ultimate arbeidspartner.

Komponenter valgt med omhu

Hver komponent er valgt med omhu og omtanke uten kompromisser for å fungere optimalt sammen, men også optimalt med programvaren som vi vet at kundene våre elsker. Vi valgte et ProArt hovedkort fra ASUS med støtte for DDR5-minne for å få lavest mulig responstid, 10Gbit/s nettverkskort og Thunderbolt 4-porter for sømløs overføring og ekstra PCIe-spor for de skaperne som trenger å utvide med et ekstra video- eller grafikkort .

Siste generasjons grafikk

Studio Pro har blitt utstyrt med den absolutt nyeste toppgrafikken – GeForce RTX 4090. Et kraftsenter som yter maksimalt i de mest krevende oppgavene. Sammenlignet med forgjengeren RTX 3090 får du mellom to til fire ganger ytelsen avhengig av oppgaven. Det er grafikk du kan stole på!

Stille, kjølig og effektiv

Vi vet at mange av kundene våre jobber med store prosjekter og gjengivelser. Derfor ble kjøling et av hovedfokusene våre. Takket være vannkjøling og det ekstra store lydabsorberende kabinettet kan du jobbe uforstyrret uten å måtte bekymre deg for potensiell overoppheting.

Jobb enkelt sammen

Nettverkskortet med støtte for 10Gbit/s gjør det enkelt for deg som jobber med store prosjekter til NAS å laste opp og laste ned, samt dele arbeidet ditt. Det er en ekstra fordel for deg som jobber med kollegaer et annet sted som samler dine felles filer mot en sentral server. Studio Pro kommer med Windows 11 Pro forhåndsinstallert. Et moderne operativsystem uten bloatware som også kan brukes til virksomhetsstyring og distribusjon.

Full garanti

Alle våre spesialbygde datamaskiner leveres med tre års komplett garanti på maskinvaren. Garantien fortsetter å gjelde selv om du velger å bytte ut komponenter i datamaskinen.*

*Gjelder ikke hvis komponenter er skadet av håndteringsfeil eller programvarefeil.

Leveres medbevismerknad

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.