Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12-watts USB-lader

Apple 12-watts USB-lader

1001298
  • Kompakt 12W USB-strømadapter
  • Kobles til direkte via lightning
  • Rask og effektiv lading
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Bruk denne kompakte og praktiske USB-baserte strømforsyningsenheten til å lade iPad med Retina-skjerm hjemme, når du er på reise eller når du ikke har mulighet til å koble den til en datamaskin. Du kan koble strømforsyningsenheten direkte til iPad-en via Lightning-tilkoblingen.
Denne strømforsyningsenheten er kompakt og lader raskt og effektivt. Den lader også iPhone og alle iPod-modeller.
Eskens innhold:Apple 12 W USB-strømforsyning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.