Apple AirPods Max, Silver
Apple AirPods Max, Silver
Artikkelnummer: 1050353

Apple AirPods Max, Silver

AirPods Max, Silver

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Over-ear hodetelefoner med minneskum for optimal lydopplevelse
 • Smarte og kraftige funksjoner via den innebygde H1-brikken
 • Markedsledende støyreduksjon via seks utovervendte mikrofoner

Velg farge

5 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En perfekt blanding av høyoppløst lyd og enkelheten til AirPods

Den ultimate lydopplevelsen er her. AirPod Max er en helt ny type over-ear hodetelefoner. Helt fra øreputene til tekstilnettet er de designet med en passform som gir en optimal akustisk forsegling for mange forskjellige hodeformer. Alt slik at du kan bli fullstendig nedsenket i det du lytter til.

Fordeler

 • Over-ear hodetelefoner med minneskum for optimal lydopplevelse
 • Smarte og kraftige funksjoner via den innebygde H1-brikken
 • Markedsledende støyreduksjon via seks utovervendte mikrofoner
 • Høyttalerelementer av samme hifi-kvalitet som gulvhøyttalere
 • Surround-lyd via gyroskop og akselerometer
 • Kan enkelt kobles til alle iOS- og MacOS-enheter

Nøye utformet – fra topp til tå

Utformingen av hodetelefonene er av nøyaktig samme markedsledende kvalitet som Apple har gjort seg kjent for – alle detaljer i hodetelefonene er nøye utformet for optimal kvalitet, ytelse og komfort. Tekstilnettet som sitter langs jumperen er laget av et nettmateriale som puster og fordeler vekten slik at jumperen ikke presser mot hodet. Rammen er laget av rustfritt stål og teleskoparmene er enkle å trekke ut og holde seg der du setter dem, for jevn passform og tetning. Øreputene har et spesialdesignet akustisk minneskum som gir en myk forsegling som gir en fantastisk lyd.

Hør hver detalj

Det dynamiske Apple-designede elementet kan håndtere et stort frekvensområde og formidle detaljene på tvers av alle frekvenser. Aldri før har du hørt favorittlåtene dine med et så naturtro lydbilde. Den lineære motoren til høyttalerelementet er av samme type som i førsteklasses gulvhøyttalere, med to neodymiumringmagneter som minimerer total harmonisk forvrengning (THD) over hele det hørbare området. Resultatet er en konsekvent ren og klar lyd, selv ved fullt volum.

Fengslende lyd

For å slå av uønsket lyd bruker AirPods Max markedsledende støyreduksjon via totalt seks omgivelsesmikrofoner – inkludert to introverte mikrofoner som måler lyden du hører. Stråleformede mikrofoner bidrar til å isolere stemmen din under telefonsamtaler, slik at den høres tydelig, selv om du er ute i vinden. Hodetelefonene støtter også surroundlyd. Trykk på støykontrollknappen for å bytte til "transparency", der ekstern lyd slippes inn, slik at du kan samhandle naturlig med omgivelsene dine.

Smart surroundlyd via gyroskop

AirPods Max har en kraftig, Apple-designet H1-brikke i hver øreklokke som tilpasser lyden til passformen og forseglingen til øreputer og får filmscener til å høres ut som de spiller av rundt deg. Hver del av det spesialbygde elementet fungerer for å generere lyd med minimal forvrengning i hele det hørbare området. Fra dyp, fyldig bass og presist definert mellomtone til ren og klar diskant, høres all lyd med en ny klarhet. AirPods Max følger dynamisk hodebevegelser og skaper en filmatisk surroundopplevelse for filmer og TV-serier. AirPods Max og iPhone eller iPad bruker innebygde gyroskoper og akselerometere for å spore minimumsbevegelsen til hodet ditt og forankre lyden til enheten din, noe som gir deg en unik lydopplevelse.</ p >

Bytt enhet sømløst

AirPods Max er like trådløs og magisk enkel som resten av AirPods-familien og kobles direkte til iPhone eller iPad. Bare hold AirPods Max nær enheten din og trykk på koble til par. Du kan sømløst gå mellom iPhone, iPad og Mac. Du kan også strømme lyd til to sett med AirPods fra iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Hold alle AirPods nær enheten du lytter til, og trykk for å koble til. AirPods Max registrerer når du tar dem av og setter avspillingen på pause automatisk, slik at du aldri trenger å gå glipp av noe.

Innebygd intelligens

Med Digital Crown, lastet ned fra Apple Watch, kan du justere volumet med presisjon, hoppe mellom lydspor, ta telefonsamtaler og aktivere Siri. Få veibeskrivelse, sjekk været, bestill et møte og mer ved å si "Hei Siri". Batteriet i hodetelefonene går inn i hvilemodus med svært lavt strømforbruk når du lagrer AirPods Max i det myke og slanke Smart Case-etuiet.


Leveres med

 • AirPods Max
 • Smart case
 • Lightning til USB-C-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.