Apple AirTag (4-Pack)
Apple AirTag (4-Pack)
Apple AirTag (4-Pack)
Artikkelnummer: 1051436

Apple AirTag (4-Pack)

4-pack AirTag som hjelper deg å finne ting du har mistet

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Hold styr på alle tingene dine med AirTags
 • Presisjonssøking for iPhone 11 og iPhone 12
 • Kun ca 3 cm

Velg variant

1 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Apple AirTag er en liten og praktisk tracker som hjelper deg med å holde oversikt over og finne tingene dine. Heng den i nøkkelknippet, legg den i lommeboken, ryggsekken, laptopvesken eller fest den til sykkelen din – via Hvor er?-appen kan du deretter spore gadgetene dine. Eller be Siri om hjelp og si "Siri, finn lommeboken min." Enheten er bare ca 3 cm i størrelse og kobles enkelt og smidig til iPhone eller iPad, og via presisjonssøk på iPhone 11 og iPhone 12 vil du se nøyaktig avstand til AirTag. Batteriet kan byttes ut og varer mer enn et år, og du trenger ikke å bekymre deg hvis trackeren din blir våt – Apple AirTag motstår vann og støv i henhold til IP67.

Fordeler Med Apple AirTag

 • Høyttalere som spiller av en lyd for enkel lokalisering
 • Be Siri om hjelp til å finne tapte ting
 • Innebygd personvern
 • Hvor er? nettverk som består av hundrevis av millioner Apple-enheter.
 • Utskiftbart batteri som varer mer enn ett år
 • Motstår vann og støv i henhold til IP67-klassifisering
 • Presisjonssøk med ultra Ultra Wideband-teknologi¹
 • Kan tilpasses med tilbehør

Enkel tilkobling til iPhone og iPad

Det er raskt og enkelt å koble AirTag til iPhone eller iPad, bare ett klikk for å koble til enhetene. Gi AirTag et navn og fest det til elementet du vil spore. Da er det gjort. Du kan også motta AirTag-varsler til Apple Watch.

Hva er batteriet og hvor lenge er batterilevetiden i AirTag?

AirTag bruker et standard knappcellebatteri, CR2032, som enkelt kan byttes ut selv. Batterilevetiden er estimert til mer enn et år, og iPhone forteller deg når det er på tide å bytte batteri.

Hvordan fungerer AirTag?

Å miste lommeboken trenger ikke å være et stort problem når den har en AirTag. Du kan spille av en lyd på den innebygde høyttaleren ved å åpne den nye Elementer-fanen i Hvor er? appen eller ved å si «Hei Siri, finn lommeboken min». Hvis den er i nærheten – for eksempel under sofaen eller i rommet ved siden av – trenger du bare å følge lyden for å finne den.

Hvis du har glemt noe lenger unna, for eksempel på stranden eller treningsstudioet, hjelper Hvor er?-nettverket – som består av hundrevis av millioner iPhone-, iPad- og Mac-enheter over hele verden – med å finne AirTag. Og den er bygget for å beskytte personvernet ditt hvert trinn på veien. AirTag sender ut et sikkert Bluetooth-signal som kan oppdages av enheter i nærheten på Hvor er?-nettverket. Disse enhetene forteller iCloud hvor AirTag er plassert, og deretter kan du åpne Hvor er? appen og se den på kartet. Hele prosessen er anonym og kryptert for å beskytte personvernet ditt.

Akkurat som de andre Apple-enhetene dine, kan AirTag settes i tapt modus. Når den deretter oppdages av en annen enhet på nettverket, vil du automatisk motta et varsel. Du kan også konfigurere den slik at andre kan få kontaktinformasjonen din ved å holde AirTag mot en NFC-kompatibel smarttelefon, den samme teknologien som lar deg betale for ting med telefonen.

Spesifikasjoner AirTag

Dimensjoner
Størrelse: 31,9 x 31,9 mm
Tykkelse: 8 mm
Vekt: 11 gram
Tilkoblinger
- Bluetooth for nærhetssøk
- Apple-designet Ultra Wideband U1-brikke og presisjonssøk
- NFC- av modustrykk
Sensor: Akselerometer
Batteri: CR2032
Innebygd høyttaler
Robust: Oppfyller kravene i klassen IP67 i samsvar med med IEC standard 60529 (maksimal dybde 1 meter i opptil 30 minutter)
Systemkrav og kompatibilitet:
- Apple ID
- iPhone- og iPod touch-modeller med iOS 14.5 eller nyere
- iPad-modeller med iPadOS 14.5 eller nyere

Leveres med

 • AirTag med CR2032-knappcellebatteri installert
 • Dokumentasjon

¹ Presisjonssøk fungerer på:
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 12 og iPhone 12 mini
 • iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen