HOMEPOD SVART - EU - ENGELSK SIRI

Apple HOMEPOD SVART - EU - ENGELSK SIRI

1043323
  • Søk etter tekster
  • Ring og ta imot telefonsamtaler
  • Siri-snarveier
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
HomePod er en høyttaler som tilpasser seg til sin plass, og som leverer høykvalitativ lyd over alt der det spilles. Sammen med Apple Music og Siri skaper dette en helt ny måte for deg å oppdage og interagere med musikk hjemme.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.