Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Pink (2022) + Cellular
Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Pink (2022) + Cellular
Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Pink (2022) + Cellular
Artikkelnummer: 1057848

Apple iPad 10.9" (10th Gen), 64GB, WiFi, Pink (2022) + Cellular

iPad 10,9" – Kul. Kunstnerisk. Kraftig.

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 6-kjerners A14-brikke
 • 10,9-tommers Liquid Retina-skjerm
 • Støtte for 5G
8 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fargerikt og lekent – ​​neste generasjons iPad er her! iPaden har fått en heldekkende 10,9" skjerm og et fargerikt ytre. Klar med skarpe verktøy for arbeid, kreativitet og kommunikasjon. Dette gjør den enda mer praktisk og allsidig enn tidligere. iPaden har nå også fått den verdsatte funksjonen Sentrert som automatisk justerer kameraet slik at du alltid er i fokus. Utstyrt med en USB-C-port som lar deg enkelt koble til tilbehør og lagringsenheter. Si hei til en fullstendig redesignet iPad!

Fordeler

 • 10,9" full dekning Liquid Retina-skjerm med True Tone
 • Touch-ID i den øverste knappen
 • Utstyrt med den kraftige A14-brikken
 • 12 MP kamera foran og bak
 • Den sentrerte funksjonen for videomøter
 • 5G - surf hvor enn du er, med SIM-kort eller eSIM
 • Laget av 100 % resirkulerte metaller
 • Eksteriør i lekne farger
 • Opptil 10 timers batterilevetid
 • USB-C for lading og tilkobling av tilbehør og harddisk
 • Støtte for Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio og Apple Pencil (Gen 1)*

*Selges separat


Klar til å skape

Den kraftige A14 Bionic-brikken er klar for utfordringene dine. Rediger en 4K-video i iMovie, spill spill i høyoppløsning eller arbeid uten stans. En full lading gir deg opptil 10 timer med å skape, jobbe eller leke. iPad er en venn som ønsker å følge deg når du er ute og reiser.

Mer plass til å skape

iPad har fått en enda større overflate for å skape! Liquid Retina-skjermen med IPS-teknologi har en kontinuerlig lysstyrke på hele 500 nits. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger og med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen automatisk etter omgivelseslyset – slik at alle bilder får et naturlig lys. Skjermen er hellaminert og utstyrt med antirefleksbehandling for å minimere refleksjoner.

Gjør kommunikasjonen livlig

iPad har både et bakre og et frontkamera med 12 MP. Med bakkameraet kan du ta opp i 4K med opptil 60 bilder/sek. Frontkameraet er et ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 122 grader. iPaden har endelig fått Sentrert-funksjonen, hvor kameraet bruker maskinlæring for å følge bevegelsene dine slik at du alltid er med i bildet. Når andre går inn i rammen eller noen går, zoomer kameraet inn eller ut slik at alle er synlige – perfekt for videosamtaler og strømming.

Koble til tilbehør og harddisk

iPad er nå utstyrt med USB-C. Det gjør det enklere enn noen gang å koble til tilbehør og lagringsenheter. Sikkerhetskopier alt du lager på iPad uten å bruke en datamaskin eller adapter.

Gi deg selv verktøyene

iPad har støtte for Apple Pencil (Gen 1), Magic Keyboard og for første gang også Smart Keyboard Folio. Tegn, mal, ta notater eller skriv et verk. Ta arbeidet og kreativiteten til nye høyder med dette allsidige tilbehøret.
Alt tilbehør selges separat.

Leveres med

 • iPad 10,9" (2022), 64GB WiFi + Cellular
 • USB-C-kabel
 • 20W strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen