Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi, Silver (2021)
Artikkelnummer: 1052883

Apple iPad 10,2" (9th Gen), 64GB, WiFi, Silver (2021)

Kraftig. Enkel å bruke. Allsidig.

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 10,2-tommers Retina-skjerm med True Tone
 • 12 MP frontkamera med "sentrert" funksjon
 • 64 GB SSD

Velg farge

3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
iPad 10.2" (2021) oppdateres med A13 Bionic-brikke og et ultravidvinkelkamera samt "Sentrert" -funksjonen. Den er utviklet for deg som ønsker en rimelig og kraftig iPad som er enkel å bruke og fungerer til det meste i hverdagen din.

Fordeler

 • 10,2" detaljert og fargerik Retina-skjerm
 • iPadOS 15 for en kraftigere og mer produktiv iPad
 • A13 Bionic chip som lar deg redigere film
 • Opptil 10 timers batterilevetid
 • 12MP foran og foran 8MP kamera
 • Touch ID for økt sikkerhet
 • Tynn og robust med kabinett laget av 100 % resirkulert aluminium
 • Kan brukes med smarttastatur og Apple Pencil (tilleggsutstyr)

Kraft for nesten alt

A13 Bionic-brikken gjør alt fra meldinger til surfing på nettet raskere. Du kan enkelt bruke flere apper samtidig, og med opptil 20 prosent raskere GPU får du høy grafikkytelse for video og spill. I tillegg har iPad 10.2" (2021) en batterilevetid som varer hele dagen og gjør den klar for alle planene dine.

Vis ideene dine

iPad 10,2" (2021) har en detaljert og fargerik 10,2-tommers Retina-skjerm. Det er perfekt å se filmer, jobbe med et prosjekt eller tegne et mesterverk. Den har også True Tone som tilpasser skjermen til rommets fargetemperatur, slik at den er behagelig for øynene dine uavhengig av lys

Film, rediger og del

Med sitt ultravidvinkelkamera på 12 MP får du en enda bedre bildekvalitet for selfies og gruppebilder. Den har også "Sentrert" -funksjonen som automatisk sikrer at du er i midten av bildet. På baksiden finner du et vidvinkel 8MP-kamera som gir en bred fargegjengivelse i bildene og videoene dine. Med kameraet på baksiden skanner du også dokumenter og opplever AR-apper.

Beveg deg uten grenser

Last ned filer, strøm filmer og bli med i videosamtaler med kolleger uansett hvor du er. iPad 10.2" (2021) har rask Wi-Fi, slik at du kan holde kontakten hjemme, på jobb og på skolen – uansett hvor du er med din iPad.

iPadOS 15 og tilbehør for økt brukervennlighet

iPad er installert med iPadOS 15 som har en rekke funksjoner tilpasset en iPad. Du vil blant annet finne direkte multitasking som gir en rask opplevelse når du bruker flere programmer samtidig, du får en type hjemskjerm, og når du surfer, er grensesnittet det samme som på en stasjonær datamaskin. Den støtter også bruk av tilbehør som Apple Pencil og Smart Keyboard, noe som gir deg en morsommere og mer produktiv arbeidsflyt.

Leveres med

 • Apple iPad 10.2" (9. generasjon), 64 GB, WiFi (2021)
 • USB-C til lightning-kabel
 • 20W USB-C strømadapter
OBS! Apple Pencil og Smart Keyboard er ikke inkludert.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.