Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 256GB, WiFi, Space Grey
Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 256GB, WiFi, Space Grey
Artikkelnummer: 1100859

Apple iPad Air 11'' (2024) – M2, 256GB, WiFi, Space Grey

iPad Air 11'' – med kraften til M2

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 8-kjerners Apple M2
 • 11'' Liquid Retina-skjerm
 • 256GB
9 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vi presenterer iPad Air 11" – et friskt pust for dine kreative sysler. Med den lynraske M2-brikken er iPad Air 11" nesten dobbelt så rask som forrige generasjon, og Liquid Retina-skjermen gir deg fantastiske bilder med levende farger. M2-brikken gir deg også 10-kjerners grafikk for en enda bedre brukeropplevelse. Vidvinkelkameraet på 12 MP på langsiden av iPad Air gjør det enklere å sette opp iPad-enheten for videosamtaler, mens kameraet på baksiden lar deg ta skarpe bilder eller video i 4K. La kreativiteten styre – iPad Air tar deg dit.

Fordeler

 • Apple M2-chip med 8-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk
 • 4 ytelseskjerner og 4 effektivitetskjerner
 • LED-bakgrunnsbelyst 11" Liquid Retina-skjerm med IPS-teknologi
 • TrueTone og P3-fargespekter
 • Sentrert-funksjonen fokuserer på deg under videosamtaler
 • Støtte for WiFi 6E
 • Støtte for Apple Pencil og Magic Keyboard

M2 - andre generasjon Apple Silicon

M2 er andre generasjon av Apple Silicon og er basert på 5-nanometer-teknologi. Den har over 20 milliarder transistorer, 25 % flere enn M1, noe som gir deg opptil 18 % raskere prosessorkraft og 35 % bedre grafikk samtidig som den bruker mindre strøm. Det gjør at du kan skape enda mer, og multitasking er nå enda mer sømløst. Fordi M2 bruker mindre strøm til tross for den kraftige ytelsen, har iPad Air et batteri som varer hele dagen.

Briljant Liquid Retina-skjerm

Den 11-tommers LED-bakgrunnsbelyste berøringsskjermen med IPS-teknologi har en høy kontinuerlig lysstyrke på 600 nits. Den har ProMotion-teknologi, som effektivt justerer skjermens oppdateringsfrekvens for å spare batteristrøm. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger, og med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen automatisk etter omgivelseslyset - noe som gir alle bilder et naturlig lys. Skjermen er hel laminert og har antirefleksbehandling for å minimere refleksjoner. Du har også støtte for tilkobling av en ekstern skjerm med opptil 6K-oppløsning ved 60 Hz.

iPad Air Lifestyle

Ta bilder av alt enkelt.

Med 12 MP-kameraet på langsiden og vidvinkelen kan du enkelt ta opp detaljerte videoer i 4K eller ta bilder av høy kvalitet med enda bedre tekstur, klarere farger og enda flere detaljer. Kamerasystemet har opptil 5X digital zoom, autofokus og automatisk bildestabilisering, slik at du enkelt kan fange øyeblikkene du ønsker. Etterarbeidet kan gjøres direkte på iPad Air for maksimal effektivitet. Du får også et utvidet dynamisk område for video med opptil 30 b/s. Kameraet bruker en sentreringsfunksjon der kameraet bruker maskinlæring til å følge bevegelsene dine slik at du alltid er i bildet. Når andre kommer inn i bildet eller noen forlater det, zoomer kameraet inn eller ut slik at alle er synlige - perfekt for videosamtaler og streaming.

Lad og overfør med USB-C

iPad Air er utstyrt med USB-C for rask lading og overføring. Koble direkte til en harddisk for å lagre filene dine på flere steder. USB-C støtter også bildeoverføring og kan kobles direkte til en skjerm.

Leveres med

 • iPad Air 11" (2024)
 • USB-C-ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen