Apple iPad Air M1 64GB WiFi + Cellular Space Grey (2022)
Apple iPad Air M1 64GB WiFi + Cellular Space Grey (2022)
Artikkelnummer: 1057372

Apple iPad Air M1 64GB WiFi + Cellular Space Grey (2022)

iPad Air M1 64GB WiFi + Cellular Space Grey (2022)

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 8-kjerner Apple M1
 • 10,9" Liquid Retina-skjerm
 • Cellular med støtte for 5G
10 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fargerik, ultrasterk og fjærlett – iPad Air er superladet med kraft fra M1-brikken. Du får opptil 60 % høyere ytelse sammenlignet med forrige generasjon. Enten du ser på film, spiller eller er kreativ, er det nå raskere og jevnere å kjøre flere apper samtidig og kjøre grafikkintensive spill. Med M1 kan du ta kreativiteten din til neste nivå. Illustrer digital kunst eller form i 3D uansett hvor du er med et batteri som varer hele dagen. iPad Air er mer enn en datamaskin og kan brukes både til jobb og fornøyelse. Oppdag noe nytt hver dag med iPad Air.

Fordeler

 • Den superraske M1-brikken
 • 10.9 Liquid Retina-skjerm med True Tone
 • Trykk på ID i den øverste knappen
 • 10 timers batterilevetid
 • Den sentrerte funksjonen for videomøter
 • Film i 4K og Smart HDR
 • WiFi 6
 • USB-C for lading, overføring og tilkobling
 • Fungerer med Apple Pencil Gen 2*

*Solgt separat

M1-brikke for høyere ytelse

I Apples M1-brikke er en åttekjernes prosessor, en åttekjerners grafikkprosessor, en 16-kjerners Neutral Engine og mye mer integrert i en og samme brikke. Den er bygget for å dra maksimal nytte av brikkens ytelse samtidig som den opprettholder effektivt strømforbruk. Dette betyr at du med din iPad Air kan redigere video og bilder, bygge AR-modeller og spille spill i svært høy kvalitet.

10,9" Liquid Retina-skjerm

Den LED-bakgrunnsbelyste berøringsskjermen med IPS-teknologi har en kontinuerlig lysstyrke på hele 500 nits. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger og med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen automatisk etter omgivelseslyset – slik at alle bilder får et naturlig lys. Skjermen er hellaminert og utstyrt med antirefleksbehandling for å minimere refleksjoner.

Kameraer tilpasset for videosamtaler og streaming

iPad Air har både et bakre og et frontkamera med 12 MP. Med bakkameraet kan du ta opp i 4K med opptil 60 bilder/sek. Frontkameraet er et ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 122 grader. Kameraet sammen med Sentrert funksjon hvor kameraet bruker maskinlæring for å følge bevegelsen din slik at du alltid er med i bildet. Når andre går inn i rammen eller noen går, zoomer kameraet inn eller ut slik at alle er synlige – perfekt for videosamtaler og streaming.

Lading og overføring med USB-C

iPad Air er utstyrt med USB-C for hurtiglading og overføring. Koble direkte til en harddisk for å lagre filene dine på flere steder. USB-C støtter også bildeoverføring og kan kobles direkte til en skjerm.

Tilbehør som gir nye muligheter

iPad Air støtter Apple Pencil, Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio for å få enda flere muligheter med iPad. Tegn, mal, ta notater eller skriv et verk. Ta arbeidet og kreativiteten til nye høyder med dette allsidige tilbehøret.

Leveres med

 • iPad Air 10,9" (2021), M1, 64 GB, Wi-Fi + Cellular
 • USB-C ladekabel, 1 meter
 • USB-C strømadapter 20W
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen