Apple iPad Pro 11'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 256GB, WiFi + Cellular, Space Black
Apple iPad Pro 11'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 256GB, WiFi + Cellular, Space Black
Artikkelnummer: 1100854

Apple iPad Pro 11'' (2024) – Ultra Retina XDR, M4, 256GB, WiFi + Cellular, Space Black

iPad Pro 11'' – din kreative superkraft

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 9-kjerners Apple M4
 • 11'' Ultra Retina XDR med OLED
 • WiFi 6E
17 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Apple lanserer iPad Pro 11" – din kreative superkraft. Til tross for at den er supertynn (5,1 mm), er ytelsen på denne iPad-enheten slående med M4-brikken og en superavansert skjerm. Ultra Retina XDR-skjermen har to OLED-paneler som til sammen gir en strålende visning med fantastiske detaljer og levende farger i hver eneste piksel. M4-brikken har en oppgradert kontroller, prosessor og GPU, noe som gir alle funksjoner et stort løft i forhold til forgjengeren. Film, skap, design eller jobb slik du vil med iPad Pro – mulighetene er uendelige.

Fordeler

 • Apple M4-chip med 9-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk
 • 3 ytelseskjerner og 6 effektivitetskjerner
 • 11" Ultra Retina XDR-skjerm med OLED-panel
 • ProMotion, TrueTone og P3-fargeskala
 • TrueDepth-kamera med Face ID
 • Sentrert-funksjonen som fokuserer på deg under videosamtaler
 • Thunderbolt/USB 4-port for overføring opp til 40 Gbit/s
 • Støtte for WiFi 6E
 • Støtte for Apple Pencil Pro og Magic Keyboard for iPad Pro

Jobb smartere med AI

M4-brikken gir en oppdatert AI-opplevelse som er helt ulik tidligere generasjoner. Med raskere beregninger, forbedret maskinlæring og en utviklet integrasjon mellom programvare og interne økosystemer, er resultatet avanserte verktøy for å forenkle og optimalisere AI-verktøyet. Skanning av kvitteringer eller dokumenter gjenkjennes automatisk, noe som skaper en skanning av høy kvalitet uten skygger og gjenskinn.

M4 – her kommer ytelsen

Med M4-brikken leverer iPad Pro enestående hastighet og effektivitet for å håndtere selv de mest krevende oppgavene. Med M4 får du opptil fire ganger raskere gjengivelse og 1,5 ganger raskere prosessering sammenlignet med M2. Du har også opptil 120 GB/s minnebåndbredde og en 16-kjerners Neural Engine. Enten du vil redigere en 4K-video, spille med responsiv grafikk eller hoppe mellom apper, har du en iPad som alltid er klar til å levere jevn og responsiv ytelse hele veien.

Superavansert skjerm med strålende kvalitet

Den 11" store Ultra Retina XDR-skjermen med OLED-panel gir deg en enestående visuell opplevelse i alle situasjoner. Sammen med en lysstyrke på opptil 1600 nits topplysstyrke og automatisk lysjustering, kan du være sikker på å ha det beste lyset for ditt bruk uansett hvor du er. Antirefleksbehandlingen sørger for at du ikke blir forstyrret av lysreflekser når du arbeider. Skjermen er selvfølgelig kompatibel med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard, men du kan også velge å koble til eksterne skjermer med høy oppløsning på opptil 6K og utvide arbeidsområdet ditt for maksimal effektivitet.

iPad Pro lifestyle

Stille for opptak – og action!

Med 12 MP i kameraet på langsiden og ultravidvinkel kan du enkelt ta opp detaljerte videoer i 4K ProRes eller ta Smart HDR-bilder av høy kvalitet med enda bedre tekstur, klarere farger og enda flere detaljer, selv i mørkere omgivelser. Kamerasystemet bruker profesjonell LiDAR-teknologi for å oppdage objekter i 3D og forsterke virkelighetsfølelsen. Du kan etterbehandle bildene direkte på iPad Pro og deretter enkelt dele resultatene - alt på samme enhet. Med Centred-funksjonen fokuserer kameraet og følger bevegelsene dine når du er i en videosamtale, slik at du kan være sikker på at du alltid er med i bildet.

Studioopplevelse ved fingertuppene

Mulighetene er ubegrensede med din nye iPad Pro. Koble sømløst til opptil fire iPhone- eller iPad-enheter med Live Multicam i Final Cut Pro, og film, rediger eller del videoer enda raskere. Med de nye AI-drevne Session Players i Logic Pro for iPad får du umiddelbar tilpasning basert på tilbakemeldingene dine. Ta opp og spill av lyd i høy kvalitet ved hjelp av de fire mikrofonene og de fire høyttalerne i studiokvalitet. Det har aldri vært enklere å skape profesjonelle resultater med én og samme enhet.

Leveres med

 • iPad Pro 11" (2024)
 • USB-C-ladekabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen