Apple iPad Pro 12.9" (2022), M2, 256GB, WiFi, Space Grey
Apple iPad Pro 12.9" (2022), M2, 256GB, WiFi, Space Grey
Apple iPad Pro 12.9" (2022), M2, 256GB, WiFi, Space Grey
Artikkelnummer: 1057852

Apple iPad Pro 12.9" (2022), M2, 256GB, WiFi, Space Grey

iPad Pro 12,9'' – med superkrefter fra M2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 8-kjerner Apple M2
 • 12,9'' Liquid Retina XDR-skjerm
 • WiFi 6E
16 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gjør deg klar for overlegen ytelse. iPad Pro har nå fått superkrefter med M2. Opptil 15 % raskere prosessor og 35 % raskere grafikk enn forrige generasjon, noe som gir utrolig ytelse til både nye og eldre funksjoner. iPad Pro har en 12,9'' Liquid Retina-skjerm som ikke bare er vakker å se på, men også full av avansert teknologi. De avanserte kamerasystemene med LiDAR-teknologi lar deg ta bilder med raskere fokus selv i mørke rom og gjør det mulig å oppleve AR. For de som jobber med Apple Pencil – gjør deg klar for en ny dimensjon. Med Hover-funksjonen kan du allerede før du legger pennen se nøyaktig hvor den vil lande på skjermen. Opplev iPad Pro på sitt aller beste.

Fordeler

 • Apple M2-brikke med 8-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk
 • 16-kjerners Neural Engine maskinlæring
 • 12,9'' Liquid Retina XDR-skjerm
 • ProMotion, TrueTone og P3 fargeskala
 • TrueDepth-kamera med Face ID
 • Sentrert-funksjonen holder fokus på deg under videosamtaler
 • Thunderbolt/USB 4-port for overføring opp til 40Gbit/s
 • Støtte for WiFi 6E
 • Støtte for Apple Pencil (Gen 2), Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio*

*Selges separat

M2 – neste generasjon Apple Silicon

M2 er andre generasjon Apple Silicon og bygger på 5-nanometer teknologi. Den har over 20 milliarder transistorer som er 25 % mer enn M1. Den gir deg opptil 18 % raskere prosessorkraft og 35 % bedre grafikk samtidig som den trekker mindre strøm. Det gir deg mulighet til å skape enda mer, og multitasking er nå enda mer sømløs. Fordi M2 trekker mindre strøm til tross for kraftig ytelse, har iPad Pro et batteri som varer hele dagen.

Lyssterk 12,9” Liquid Retina XDR-skjerm

XDR-skjermen på iPad Pro 12.9" har en høy kontinuerlig lysstyrke på 600 nits, maksimal lysstyrke på 1000 nits og hele 1600 nits lokalt (HDR). Den gir et naturtro og detaljert bilde med et kontrastforhold på 1 000 000:1 og ProMotion-teknologi tilpasser skjermens oppdateringsfrekvens for å spare batteri. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger og med True Tone-teknologi justeres hvitbalansen automatisk etter omgivelseslyset – slik at alle bilder får et naturlig lys. Skjermen er hellaminert og utstyrt med antirefleksbehandling for å minimere refleksjoner.

Kameraer tilpasset for videosamtaler og streaming

iPad Pro har et vidvinkelkamera med en 12 MP-sensor og et 10 MP ultravidvinkelkamera for å hjelpe deg med å ta det perfekte bildet eller videoen. I tillegg har iPad Pro Smart HDR 3 takket være den kraftige bildesignalprosessoren på M1-brikken. Frontkameraet, TrueDepth, er et 12 MP ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 122 grader. Kameraet sammen med Sentrert funksjon hvor kameraet bruker maskinlæring for å følge bevegelsen din slik at du alltid er med i bildet. Når andre går inn i rammen eller noen går, zoomer kameraet inn eller ut slik at alle er synlige – perfekt for videosamtaler og streaming.

Augmented reality med LiDAR-teknologi

LiDAR-teknologi hjelper til med å måle dybde ved hjelp av lysstråler. Den kan enkelt måle overflatene i et rom og dermed skape en mer realistisk AR-opplevelse. LiDAR bidrar også til optimaliserte funksjoner i kamerasystemet med for eksempel seks ganger raskere autofokus i dårlig lys. Du kan også bruke vidvinkelkameraet til å ta portrettmodus i nattmodus, da LiDAR-teknologien gjør det mulig å gjengi en uskarp bakgrunn selv i dårlig lys.

En ny dimensjon med Apple Pencil

Få enda mer kontroll enn før med Apple Pencil. Med den nye Hover-funksjonen kan du se nøyaktig hvor pennen vil lande før du legger den fra deg på skjermen. Du ser også fargen og hvordan den eventuelt vil blande seg. Du kan også bruke hover for å forstørre apper og widgets på startskjermen.

Leveres med

 • iPad Pro 12,9'' (2022) med M2
 • USB-kabel
 • 20W strømadapter


Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen