Apple iPad Pro 12,9" (2021), M1, 128GB, WiFi, Space Grey
Artikkelnummer: 1051426

Apple iPad Pro 12,9" (2021), M1, 128GB, WiFi, Space Grey

iPad Pro 12,9" med M1

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Forhåndsbestill din iPad Pro i dag!
 • 12,9” Liquid Retina-skjerm
 • 128GB SSD

Velg farge

12 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

iPad Pro har blitt oppgradert til noe utenom det vanlige. Den er utstyrt med en Apple M1-brikke og gir deg en kraftig bærbar enhet som er bygget for å håndtere tyngre grafikk og høye bildefrekvenser. Den energieffektive brikken gir deg også batterilevetid som varer hele dagen. Med en 12,9” Retina XDR-skjerm med IPS-teknologi, stort fargespekter (P3) og lav refleksjon får du et klart bilde og naturtro farger. iPad Pro er også utstyrt med et kamerasystem som gjør direktesendinger og videosamtaler til en fryd.

Fordeler

 • Apple M1-brikke med 8-kjerners prosessor og 8-kjernes grafikkprosessor
 • 16-kjerners Neural Engine maskinlæring
 • Lyssterk 12,9 ”Liquid Retina-skjerm på opptil 1600 nits
 • Skjerm med ProMotion, TrueTone og P3 fargeskala
 • Wifi 6 for rask trådløs tilkobling
 • 12 MP vidvinkelkamera og 10 MP ultravidvinkelkamera
 • Thunderbolt / USB 4-port for overføring opp til 40Gbit/s
 • Støtte for Apple Pencil, Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio

 

Smart Keyboard Folio selges separat.

M1-brikke for høyere ytelse

Apples M1-brikke integrerer en åtte-kjerners prosessor, en åtte-kjerners grafikkprosessor, en 16-kjerners Neutral Engine og mye mer i én brikke. Den er designet for å dra maksimal nytte av brikkens ytelse samtidig som den har et effektivt strømforbruk. Dette betyr at du med din iPad Pro kan redigere video og bilder, bygge AR-modeller og spille spill i svært høy kvalitet.

Lyssterk 12,9 ”Liquid Retina-skjerm

Den 12,9” LED-bakgrunnsbelyste berøringsskjermen med IPS-teknologi har en høy kontinuerlig lysstyrke på 600 nits, maksimal lysstyrke på 1000 nits og hele 1600 nits lokalt (HDR). Den gir et realistisk og detaljert bilde med et kontrastforhold på 1.000.000:1 og ProMotion-teknologien justerer oppdateringsfrekvensen på skjermen for å spare batteri. Takket være P3-fargespekteret får du levende farger og med True Tone-teknologien justeres hvitbalansen automatisk til omgivelseslyset – noe som gjør at alle bilder får et naturlig lys. Skjermen er ferdig laminert og utstyrt med antirefleksjonsbehandling for å minimere refleksjoner.

Kameraer tilpasset for videosamtaler og streaming

iPad Pro har et vidvinkelkamera med en 12 MP-sensor og et 10 MP ultravidvinkelkamera for å hjelpe deg med å ta det perfekte bildet eller videoen. I tillegg har iPad Pro Smart HDR 3 takket være den kraftige bildesignalprosessoren på M1-brikken. Frontkameraet, TrueDepth, er et 12 MP ultravidvinkelkamera med et synsfelt på 122 grader. Kameraet sammen med Center-funksjonen hvor kameraet bruker maskinlæring for å følge bevegelsen din slik at du alltid er med i bildet. Når andre kommer inn i bildet eller noen går, zoomer kameraet inn eller ut slik at alle er synlige – perfekt for videosamtaler og streaming.

Augmented reality med LiDAR-teknologi

LiDAR-teknologi hjelper til med å måle dybde ved hjelp av lysstråler. Den kan enkelt måle overflatene i et rom og dermed skape en mer realistisk AR-opplevelse. LiDAR bidrar også til optimaliserte funksjoner i kamerasystemet med for eksempel seks ganger raskere autofokus i dårlig lys. Du kan også bruke vidvinkelkameraet til å ta portrettmodus i nattmodus, da LiDAR-teknologi gjør det mulig å gjengi en uskarp bakgrunn selv i dårlig lys.

Superrask overføring med Thunderbolt

iPad Pro har en Thunderbolt / USB 4-port, noe som betyr at du får en rask og allsidig port som kan brukes med en rekke enheter da den også støtter eksisterende USB-C-kontakter. Porten har en overføringshastighet på opptil 40Gbits/s og er perfekt for å koble til raske eksterne lagringsenheter, skjermer og dokkingstasjoner. Filoverføringen er rask, og du kan til og med koble til en Pro Display XDR i full 6K-oppløsning.

Tilbehør som gir nye muligheter

iPad Pro støtter Apple Pencil, Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio for å få enda flere muligheter med din iPad. Tegn, mal, ta notater eller skriv et verk. Med dette allsidige tilbehøret tar du arbeidet ditt og kreativiteten til nye høyder.

Apple Pencil, Magic Keyboard og Smart Keyboard Folio selges separat.

OS for iPad

iPad er programmert med iPadOS 14 som har en rekke funksjoner tilpasset en iPad. Du finner blant annet direkte multitasking som gir en rask opplevelse når du bruker flere programmer samtidig, du får en type hjemmekrem og når du surfer er grensesnittet det samme som på en stasjonær datamaskin.

Leveres med

 • iPad Pro 12,9" (2021), M1, 128 GB, WiFi
 • USB-C ladekabel, 1 meter
 • USB - C strømadapter 20W
Leveres med iPad Pro 12.9" Space Grey eller Silver.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.