Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit
Apple iPad Pro Digital Art Kit

Apple iPad Pro Digital Art Kit

iPad Pro Digital Art Kit

1055266
NettlagerForventes på nettlager 2022-05-25
Butik:
 • Komplett pakke for den digitale artisten
 • iPad Pro 11" med 256 GB og Apple Pencil
 • Slitesterkt skall med 360° svingbar plate
 • Powerbank med 10000 mAh
 • Sammenleggbart stativ for ergonomisk arbeidsstilling
13 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pakke for digitale kunstnere med iPad Pro 11". Allsidig nettbrett med kraften til en virkelig heftig datamaskin. Apple Pencil gir deg en unik og fleksibel følelse for å lage digital kunst. Tegning digitalt blir en ren fryd. Pennen reagerer naturlig på trykk og vinkel Med et ekte skall fra Targus kan du trygt ta nettbrettet selv på farten og med en powerbank på 10000 mAh kan du lade batteriet uansett hvor du er. Med det medfølgende stativet får du en ergonomisk vinkel på nettbrettet og det kan lett tas med hvor som helst.

Fordeler

 • Komplett pakke for den digitale artisten
 • iPad Pro 11" med kraftig M1-brikke og 256 GB lagringsplass
 • Apple Pencil gen 2 for en naturlig og kompatibel opplevelse
 • Dreibar veske for både horisontal og stående modus
 • Powerbank slik at du kan lade batteriet hvor som helst
 • Sammenleggbart stativ for ergonomisk arbeidsstilling

iPad Pro 11" med M1

iPad Pro med Apple M1-brikke gir deg en kraftig bærbar enhet som er bygget for å håndtere tyngre grafikk og høye bildefrekvenser. Den energieffektive brikken gir deg også batterilevetid som varer hele dagen. Med en 11” Retina XDR-skjerm med IPS-teknologi, stort fargespekter (P3) og lav refleksjon får du et klart bilde og naturtro farger. iPad Pro er også utstyrt med et kamerasystem som gjør direktesendinger og videosamtaler til en fryd.

Apple Pencil gen 2

Apple Pencil (andre generasjon) har perfekt presisjon og ekstremt kort forsinkelse. Det er et perfekt verktøy for deg som ønsker å skissere, lage digitalt, ta notater og mye mer. Den reagerer ansvarlig på trykk og vinkel.

Targus VersaVu Case

Dreibart etui til din iPad Air og Pro 11" som med omfattende design og forsterkede hjørner beskytter nettbrettet ditt mot trykk, støt og riper. Braketten til iPad har en presisjonsutskjæring for dører, knapper og kameraer og er plassert på en 360 ° svingplate for landskap og Den har en sklisikker innside som holder nettbrettet på plass og en konstruksjon som lar deg vinkle etuiet til for eksempel en behagelig skriveposisjon.

Jupio PowerVault III trådløs PD

Jupio PowerVault III Wireless PD er toppmodellen i Jupio PowerVault III-serien. Powerbanken har litium-polymer battericeller av høy kvalitet med en kapasitet på 10 000 mAh. Det er mulig å lade USB-enhetene dine med USB type A-utgang eller USB-type C-utgang. Lad i tillegg smarttelefonen trådløst hvis smarttelefonen er egnet for Qi-lading.

SP TECH sammenleggbart stativ

Ergonomisk arbeidsstilling uansett hvor du er. Dette sammenleggbare SP TECH-stativet lar deg enkelt sette opp en ergonomisk arbeidsstasjon hvor som helst. Enten det er på pulten, i kafeen eller på kjøkkenbordet, er det bare å brette ut stedet og plassere den bærbare datamaskinen eller nettbrettet i en komfortabel posisjon foran deg. Stativet har gummidekkede utfellbare stoppere på enden av hvert ben som hindrer datamaskinen i å skli ned – i to størrelser for å passe til enheten din. I tillegg kan du på bakbena justere hellingen på stativet i to forskjellige posisjoner.

Leveres med

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.