Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite
Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite
Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite
Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite
Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite
Artikkelnummer: 1052778

Apple iPhone 13 Pro 256GB Graphite

iPhone 13 Pro 256 GB Grafitt

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 6,1-tommers Super Retina XDR-skjerm
 • Trippelkamerasystem med makromodus og 3x optisk zoom
 • Cinemamodus for stilige fokusendringer og vakre dybdeeffekter

Velg farge

12 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

iPhone 13 Pro 256GB Graphite
PowerVault III Wireless PD
Bordsstativ / Selfiestick BK15
13 788 NOK
iPhone 13 Pro 256GB Graphite
LED-belysning M150 5600K
AirTag
13 918 NOK
iPhone 13 Pro kommer med Apples største oppgradering for deres profesjonelle kamerasystem noensinne. Tre kameralinser med et telekamera, et vidvinkelkamera og et ultravidvinkelkamera som sammen med superintelligent programvare gir deg helt nye foto- og filmteknikker. Den 6,1"-tommers OLED-skjermen har en høy oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz, noe som sammen med den fantastiske grafikken til den nye femkjerners GPU-en på A15 Bionic gjør iPhone 13 Pro til en glede å bruke. Opplev lengre batterilevetid og 5G på et nytt nivå med støtte for flere 5G-bånd og smidigheten til MagSafe-tilbehør. iPhone 13 Pro er Pro. Tvers gjennom.

Fordeler

 • 6,1" heldekkende OLED-skjerm
 • 120 Hz Super Retina XDR-skjerm med adaptiv oppdateringsfrekvens
 • Rustfritt kirurgisk stål på baksiden
 • Robust design med Ceramic Shield
 • Bransjeedende vanntetthet med IP68
 • Profesjonelt kamerasystem med maskinvare på et nytt nivå
 • Vidvinkellinse som slipper inn 2,2 ganger mer lys
 • Telelinse med 77 mm brennvidde og 3x optisk zoom
 • TrueDepth-skjermkamera med 12 MP, nattmodus og 4K-videoopptak med Dolby Vision HDR
 • ProRes programvare for å spille inn og redigere videoer
 • A15 Bionic-chip med en helt ny femkjerners GPU
 • Face ID, den sikreste ansiktsidentifikasjonen i en smarttelefon
 • Opptil 2,5 timer lengre batterilevetid
 • 5G for ultrarask streaming i høy kvalitet
 • iOS 15 med FaceTime
 • Betal i butikker, apper og på nettet med Apple Pay
 • Aktiver handsfree med stemmen din – si "Hei Siri"
 • Kompatibel med MagSafe
 • Wireless Qi-lading opptil 7,5 W

Trippelkamerasystem med makrofoto, nattmodus og optisk zoom

Takket være et helt nytt objektiv og kraftig autofokussystem kan det nye ultravidvinkelkameraet fokusere bare 2 centimeter unna – og gjøre de minste detaljene flottere. Gjør et blad om til abstrakt kunst. Fang hårene til en sommerfugllarve. Forstørre en duggdråpe. Finn det vakre i det lille som bare venter på å bli oppdaget.

iPhone 13 Pro er laget for lite lys. Vidvinkelkameraet har en større blenderåpning og deres største sensor noensinne – og LiDAR-teknologi gir fantastiske portretter i nattmodus. Ultravidvinkelkameraet har også en større blenderåpning, men også en raskere sensor og en ny autofokusfunksjon. Og telekameraet har nå nattmodus.

Det nye telefotokameraet har en ny brennvidde på 77 mm og 3× optisk zoom – perfekt for klassiske portretter og for å ta skarpere bilder og videoer på lang avstand. For nærbilder kan du teste portrettmodus, der du kan angi nøyaktig hvor uskarp bakgrunnen skal være og eksperimentere med profesjonelle lyseffekter.

iPhone 13 Pro leveres med profesjonelt trippelkamerasystem

Flere fotofunksjoner

Portrettmodus gjør bakgrunnen uskarp og fokuserer på motivet. Du kan eksperimentere med seks forskjellige lyseffekter ved å sveipe med fingeren.
Nattmodus oppdager når du tar bilder i svakt lys og tar lyse, skarpe bilder med forbløffende farger.
Smart HDR 4 gjenkjenner nå opptil fire personer i ett bilde og kan optimalisere kontrast og lys samt hudtoner i hvert bilde. På denne måten kommer alle til rett.
Deep Fusion aktiveres i middels til lite lys. Den analyserer flere forskjellige eksponeringer, piksel for piksel, og kan dermed markere subtile teksturer, mønstre og detaljer.
Med fotografiske stiler kan du sette et personlig preg på bildene dine. I motsetning til filtre justerer imidlertid stilene hvert bildeområde individuelt og bevarer de naturlige hudtonene.

TrueDepth-kamera

TrueDepth-kameraet foran har alle de nyeste funksjonene som er tilgjengelige i kameraene på baksiden, for eksempel Cinemamodus, fotografiske stiler, nattmodus-selfies, Smart HDR 4, Deep Fusion og mer. A15 Bionic- og TrueDepth-kameraet har også Face ID, den sikreste ansiktsidentifikasjonen i en smarttelefon

Lag filmer med cinematisk modus

Nå kan iPhone filme med kort dybdeskarphet og automatisk skifte fokus mellom forskjellige motiver i bildet på en elegant måte. Cinematisk modus forutsier når et nytt emne er i ferd med å komme inn i bildet og deretter skifter fokus til det, og skaper nye muligheter for kreativ historiefortelling. Du kan også flytte fokus og justere uskarpheten når du er ferdig med å filme. Det blir spennende å se hva du kan gjøre med dette. Cinematisk modus filmer i Dolby Vision HDR.

Vil du endre fokus eller justere uskarphet etter at du er ferdig med å filme? Ingen fare. På iPhone kan du gjøre det med bare noen få trykk og sveip. Det kan ikke engang profesjonelle filmkameraer.

iPhone 13 Pro kommer med pro-funksjoner for video og film

A15 Bionic med ren rå kraft

A15 Bionic er verdens raskeste chip i en smarttelefon. En helt ny femkjerners GPU leverer opptil 50 prosent raskere grafikk enn noen annen smarttelefonbrikke. Den superraske Neural Engine utfører opptil 15,8 billioner beregninger per sekund, noe som muliggjør funksjoner som Cinemamodus og Smart HDR 4. Databehandling på enheten din sikrer at ting som spørsmålene dine til Siri og måten du bruker direktetekst på, forblir private.

Surf raskere med 5G

Verden beveger seg raskt over til 5G. Strøm, last ned ... ja, alt går så mye raskere. 5G er til og med rask nok til å spille med flere personer samtidig, dele AR-videoer og mer. Med smartdata sparer iPhone automatisk strøm når du ikke trenger så høy hastighet.

iPhone 13 Pro har superrask chip og 5G-hastigheter

Leveres med

 • iPhone 13 Pro
 • USB-C til Lightning-kabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.