Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe
Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe
Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe
Artikkelnummer: 1057283

Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe

Gjennomsiktig deksel med MagSafe for iPhone 14 Pro Max

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tynt og lett skall med grepsvennlig overflate
  • Kompatibel med MagSafe
  • Lad trådløst med en Qi-lader
629 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tynt og lett skall med gripevennlig overflate. Dette dekselet gir din iPhone ekstra beskyttelse samtidig som den viser frem den stilige finishen. Skallet er laget av optisk klar polykarbonat og fleksible materialer som sitter perfekt over knappene. Den motstår riper og har blitt optimalisert til ikke å gulne over tid. Dekselet har også innebygde magneter slik at det enkelt kan festes til din iPhone. Skallet kan forbli på når det er på tide å lade, og du kan enkelt kneppe på en MagSafe-lader eller lade trådløst med en Qi-lader.

Leveres med

  • Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.