Apple iPhone 15 Pro 1TB White Titanium
Apple iPhone 15 Pro 1TB White Titanium
Artikkelnummer: 1060693

Apple iPhone 15 Pro 1TB White Titanium

iPhone 15 Pro – den ultimate iPhonen

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 6,1'' Super Retina XDR-skjerm med 120Hz
 • den ultimate iPhonen i romfartskvalitet
 • USB-C med USB 3-støtte

Velg farge

20 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

iPhone 15 Pro – Apples første iPhone i titan i romfartskvalitet. Dette betyr at den veier mindre enn noen gang samtidig som den er utrolig slitesterk. Utstyrt med den kraftige A17 Pro-brikken som er en episk seier for grafikkytelse. Kameraet tar bilder i fire ganger høyere oppløsning enn før og gir utrolig detaljerte bilder selv i svært lite lys. Føl forskjellen rett i hånden med iPhone 15 Pro.

Fordeler

 • A17 Pro-brikke med 20 % raskere grafikk
 • Super Retina XDR-skjerm med ProMotion og 120Hz
 • Laget av titan og 100 % resirkulert aluminium
 • Tre-kamerasystem – 24 mm, 28 mm og 35 mm
 • Ta opp Spatial Video for å gjenoppleve minnene i Apple Vision Pro
 • Tilpassbar hurtigtast med snarvei til favorittfunksjonen din
 • USB-C med støtte for USB 3 – 20 ganger raskere overføring
 • Opptil 23 timer med videoavspilling

Støpt i titan

iPhone 15 Pro er laget av den samme legeringen som brukes i romsonder for ekspedisjoner til Mars. Titan er utrolig slitesterk i forhold til vekten, og gir iPhone 15 Pro den laveste vekten noensinne. De mer avrundede kantene og den tynne skjermrammen gjør den enda mer behagelig å holde i. Føl forskjellen rett i hånden. I tillegg til titan er den laget av 100 % resirkulert aluminium.

A17 Pro – en episk seier for underholdning

iPhone 15 Pro har fått den største grafikkforbedringen noensinne i en iPhone. Spill blir enda mer responsive og får mer realistisk belysning. Til tross for den imponerende økningen på opptil 20 % mer grafikk, opprettholder den samme lave strømforbruk som hos tidligere modeller.

En intelligent skjerm

Den avanserte Super Retina XDR-skjermen støtter ProMotion og 120Hz oppdateringsfrekvens. Det er en perfekt kombinasjon med den nye kraftige brikken for å gi deg en episk opplevelse når du ser på film eller spiller spill. Til tross for høy lysstyrke er skjermen svært energieffektiv og gir deg opptil 23 timer uavbrutt underholdning på kun én lading.

Fang dine villeste ideer

Med det kraftigste kamerasystemet i en iPhone noensinne kan du la alle dine kreative ideer komme til live. Det gir utrolig detaljerte bilder selv under svært lave lydforhold, og bildene dine er nå tatt med fire ganger høyere oppløsning enn før. Du kan nå velge hvilke av de tre objektivene, 24mm, 28mm eller 35mm, som skal være standard for hovedkameraet. Den lar deg alltid ta bilder på din unike måte med letthet. Selvfølgelig kan du ta opp alle minnene dine i Spatial Video for å kunne gjenoppleve dem i fremtiden gjennom Apple Vision Pro.

Valget er ditt

Der det pleide å være en knapp for å stille inn stille modus, er det nå en tilpassbar hurtigtast. Tilpass den for å passe dine behov og for å raskt og enkelt få tilgang til favorittappene eller funksjonene dine. Du kan også angi en sekvens av flere forskjellige funksjoner.

Overføring med supersonisk hastighet

iPhone 15 Pro er den første modellen med USB-C som støtter USB 3. Dette lar deg overføre filer med 20 ganger raskere hastighet enn før. Det har aldri vært raskere eller enklere å overføre filene dine etter en dag med fotografering eller filming.

Laget for å gjøre en forskjell

iPhone 15 Pro er laget av 100 % resirkulert aluminium. Den er også laget for å vare, slik at du kan stole på at det som er viktig for deg også er viktig for Apple – både innvendig og utvendig. Dette er i tråd med Apples mål om å være karbonnøytral innen 2030.

Leveres med

 • iPhone 15 Pro
 • USB-C til USB-C-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen