Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter
Artikkelnummer: 1050598

Apple Lightning to USB 3 Camera Adapter

Koble kameraet til Apple-enheter

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • USB 3 til Lightning-adapter
  • Apple original
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bruk Apple USB3-kameraadapteren med Lightning for enkelt å overføre bilder og videoer fra et høyoppløselig digitalkamera til iPad Pro. Når du kobler Lightning til USB 3-kameraadapteren, åpner iPad Pro automatisk Bilder-appen slik at du kan velge hvilke bilder og videoer du vil importere. Deretter ordner den innholdet i album.

Fordeler

  • USB 3 til Lightning-adapter
  • Apple original

Hvis du kombinerer Lightning til USB 3-kameraadapteren med en USB-strømadapter, kan du gjøre enda mer med iPad Pro. Du kan koble til USB-enheter som huber, Ethernet-adaptere, lyd-/MIDI-grensesnitt og kortlesere for CompactFlash, SD, microSD og mer.

Lightning til USB 3-kameraadapteren håndterer standard bildefilformater som jpeg og raw, samt SD- og HD-videoformater, som H.264 og mpeg-4. iPad Pro 12,9 tommer (første og andre generasjon) og iPad Pro 10,5 tommer overfører data med USB 3-hastighet, mens iPad Pro 9,7 tommer bruker USB 2.0.

Leveres med

  • Apple Lightning til USB 3 kameraadapter
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.