Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C
Artikkelnummer: 1055461

Apple Mac Mini M1 Complete Setup with BenQ SW270C

Komplett datamaskinpakke med Mac Mini M1

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Mac Mini M1, 16GB RAM & 1TB SSD
 • BenQ SW270C med 99 % Adobe RGB, 100 % sRGB og 97 % DCI-P3
 • Mus og tastatur med Mac-layout
27 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Komplett pakke med alt du trenger for å komme i gang med Mac Mini. Kanskje jobber du i studio med musikkproduksjon eller er du en entusiastisk fotograf som trenger en ferdig løsning for å begynne å jobbe umiddelbart. Mac Mini er veldig kraftig i et lite format og passer komfortabelt på skrivebordet. BenQ SW270C er en allsidig skjerm med høy oppløsning og bredt fargerom som egner seg for både video, foto og annet studioarbeid. Med det medfølgende skjermstativet får du skjermen opp i en mer ergonomisk høyde og kan lade telefonen via den innebygde QI-laderen. Mac Mini passer også inn i stedet for å gi deg et så effektivt arbeidsområde som mulig. Unngå å gruble unødvendig over hva du trenger for å komme i gang med Mac Mini og la oss hjelpe deg med disse nøye utvalgte produktene.

Fordeler

 • Komplett pakke med Mac Mini
 • Egnet for foto, video og studio
 • Allsidig skjerm med stort fargerom
 • Tastatur og mus med cmd-knapp
 • Skjermstativ med USB-porter og QI-lader

Mac Mini M1

Arbeid, spill eller skap med Mac mini med samme hastighet og kraft som på en større stasjonær datamaskin. Takket være Apples M1-brikke, som betyr at den har opptil 2,8 ganger raskere prosessor og opptil fem ganger raskere grafikk. Med en kompakt størrelse, kraftig ytelse og et bredt utvalg av porter, er Mac mini perfekt for flere bruksområder.

BenQ SW270C 27"

BenQ SW270C passer for deg som jobber med redigering da skjermen oppnår bransjens fargestandard for å levere penere og mer nøyaktige farger for å gjengi resultater om og om igjen. Skjermen støtter maskinvarekalibrering, og du kan koble til og til og med strømme datamaskinen din med USB-C (opptil 60w).

SP TECH Monitor Stand Black

Forbedre din ergonomiske posisjon samtidig som du frigjør plass på skrivebordet. SP TECH Monitor Stand hever skjermen til riktig høyde, noe som reduserer belastningen på nakken og gir deg en komfortabel arbeidsstilling hele dagen. Stedet gir deg også mer plass på skrivebordet og mulighet for oppbevaring under. Den innebygde USB-huben lar deg koble til alle eksterne enheter og deretter koble stativet til datamaskinen med kun én kabel. I tillegg har SP TECH Monitor Stand en innebygd Qi-lader for smarttelefonen din.

Satechi X3 Wireless Keyboard Nordic

Enten du jobber på kontoret eller hjemme, er Satechi X3 det åpenbare valget for din moderne arbeidsplass. Det er et trådløst og bakgrunnsbelyst Bluetooth-tastatur designet for Mac-brukere med hurtigtaster optimalisert for Apple-enheter. Den har en utvidet layout med et numerisk tastatur og muligheten til å koble til opptil fire enheter via Bluetooth. Alt dette pakket i en ultratynn, stilig og minimalistisk design.

Satechi M1 Bluetooth-mus, Space Grey

Satechi M1 trådløs mus er en moderne mus med ergonomisk design og er helt trådløs via Bluetooth. Med en trådløs rekkevidde på opptil 10m med optiske sensorer åpner dette opp for enkel fjernkontroll av datamaskinen. Med en USB-C-port blir det enkelt å lade Satechi M1. En USB-C til USB-A-kabel er inkludert. Musen støtter Mac, Windows, Android og Chrome OS.

Champion HDMI A Male - A Male, Slim 1,5m

Champion HDMI-kabel er en kabel som passer for alle typer video- og lydoverføring. Kabelens kontakter er gullbelagte for å gi bedre tilkobling, og den støtter både 4K og 3D. Kabelen har også en Ethernet-kabel innebygd slik at du kan dele en Internett-tilkobling mellom de tilkoblede enhetene uten ekstra Ethernet-kabel. Kontaktene er mindre og selve kabelen er tynnere enn de fleste HDMI-kabler slik at den er lett å skjule eller bruke på trange steder.

Leveres med

 • Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 1TB SSD
 • BenQ SW270C 27"
 • SP TECH Monitor Stand Black
 • Satechi X3 Wireless Keyboard Nordic
 • Satechi M1 Bluetooth Mouse, Space Grey
 • Champion HDMI A Male - A Male, Slim 1,5m
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.