Apple MacBook Pro 14", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Space Grey, Norsk
Apple MacBook Pro 14", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Space Grey, Norsk
Apple MacBook Pro 14", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Space Grey, Norsk
Apple MacBook Pro 14", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Space Grey, Norsk
Artikkelnummer: 1054568

Apple MacBook Pro 14", M1 Pro 10-Core CPU, 32GB RAM, 1TB SSD, 16-Core GPU, Space Grey, Norsk

MacBook Pro 14" – superkrefter for profesjonelle

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • 10-kjerner Apple M1 Pro
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • Thunderbolt 4 / USB-C, HDMI & SD-kortleser
34 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
MacBook Pro er en kraftpakke som skiller seg ut fra mengden med M1 Pro-chip, 14-tommers Liquid Retina XDR-skjerm, flere tilkoblingsmuligheter, Magic Keyboard med funksjonsknapper og lang batterilevetid. Den har også et veldig bra webkamera, mikrofoner i studiokvalitet og et fantastisk lydsystem med seks høyttalere. Dette er datamaskinen for deg som ønsker å jobbe med grafisk materiale på en måte du aldri før har vært i stand til på en laptop.

Fordeler

 • Liquid Retina XDR-skjerm med lysstyrke på opptil 1600 nits
 • Skjerm med 1 milliard farger, P3-fargeskala og True Tone-teknologi
 • ProMotion-teknologi med oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz
 • Thunderbolt 4 med støtte for lading, DisplayPort og USB 4 (40 GB/s)
 • Lading via MagSafe-3 eller Thunderbolt 4
 • Kamera med 1080p HD
 • Tre mikrofoner med studiokvalitet og 60 % mindre støy
 • Lydsystem med seks høyttalere med opptil 80 % mer bass
 • Opptil 17 timers batterilevetid når du spiller av video
 • Rediger opptil syv videostrømmer i 8K ProRes
 • Fargekorriger ProRes 4444-video med HDR og 8K
 • Opptil 8 TB SSD-lagring med overføringshastigheter på opptil 7,4 GB/s
 • Magic Keyboard med funksjonstaster

M1 Pro

M1 Pro er en oppdatert versjon av Apples første chip M1 og tar brukeropplevelsen til et nytt nivå. Den er designet for profesjonelle og gir deg full kraft i den bærbare datamaskinen selv på de mest krevende prosjektene. Grafisk design, bilde- og videoredigering og lydproduksjon administreres enkelt takket være opptil tikjerners prosessor, opptil 16-kjerners GPU, en 16-kjerners Neural Engine og koding og dekoding av H.264-, hevc- og ProRes-kodeker i dedikerte mediemotorer.

Et frisk pust

Et avansert kjølesystem gir datamaskinen omtrent 50 prosent høyere lufthastighet, selv ved lavere viftehastigheter. Fordi Apple Silicon-brikken er så effektiv, trenger ikke viften engang å starte når du utfører vanlige hverdagsoppgaver, noe som gir deg en stille datamaskin som ikke forstyrrer arbeidet ditt.

Veldig rask. Fantastisk kapasitet.

Med SSD-lagring på opptil 8 TB får du lesehastigheter på opptil 7,4 GB/s, noe som er mer enn dobbelt så høy hastighet sammenlignet med forrige generasjon. Så nå kan du enkelt lagre RAW-bilder og åpne 8K-videoer på et øyeblikk.

XDR med bredt dynamisk omfang

MacBook Pro leveres med en 14,2-tommers Liquid Retina XDR som har et bredt dynamisk omfang, lysstyrke på 1000 nits kontinuerlig og opptil 1600 nits lokalt, og et kontrastforhold på 1 000 000:1. HDR-innhold i bilder, videoer og spill ser utrolig levende ut med fint detaljerte høydepunkter, utrolige detaljer i skygger og lyse, naturtro farger. Skjermene er fabrikkkalibrert og har profesjonelle referansemoduser for HDR-fargekorrigering, bilderedigering, design og trykkproduksjon.


Hold kontakten

Kameraet i MacBook Pro har en høy oppløsning på 1080p og et objektiv med større blenderåpning som slipper inn mer lys. Sammen med den større bildesensoren med mer effektive piksler, gir kameraet dobbelt så gode bilder i svakt lys. MacBook Pro leveres også med tre mikrofoner i studiokvalitet med opptil 60 prosent mindre bakgrunnsstøy. De tre mikrofonene bruker retningsbestemt stråleforming slik at stemmen din alltid høres tydelig.

Romslig lyd

Fire basselementer med effektutjevning gjengir toner som er opptil en halv oktav dypere og fyller rommet med opptil 80 prosent mer bass, og de høytytende diskanthøyttalerne gir klarere, fyldigere vokal. Takket være det kraftige systemet med seks høyttalere og avanserte algoritmer, kan MacBook Pro spille romlig lyd når du lytter til musikk eller ser på filmer med Dolby Atmos. Dette gir deg en tredimensjonal lydopplevelse.


Flere innganger enn noensinne

Overfør bilder og videoer med en SDXC-kortleser. Koble til TV-er eller skjermer som støtter HDMI. Lytt via 3,5 mm hodetelefonkontakt som oppdager og kompenserer automatisk for hodetelefoner med høy impedans. Koble til høyhastighetstilbehør eller -skjermer via de tre Thunderbolt 4-portene som har høy båndbredde og allsidighet. Med de kan du overføre data, lade, spille av video – i en port. Med Wifi 6 blir tilkoblingen ikke bare raskere, den sørger også for at MacBook Pro alltid fungerer, selv om flere og flere mennesker kobler seg til nettverket.

Leveres med

 • Apple MacBook Pro 14-tommer
 • USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
 • USB-C strømadapter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.