-6%
Apple MacBook Pro 16", M2 Pro 12-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 19-core GPU, Space Grey
Apple MacBook Pro 16", M2 Pro 12-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 19-core GPU, Space Grey
Artikkelnummer: 1058714

Apple MacBook Pro 16", M2 Pro 12-core CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, 19-core GPU, Space Grey

MacBook Pro 16'' - Gjør alt mulig

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 12-kjerners M2 Pro
 • 16GB RAM & 512GB SSD
 • Thunderbolt 4, HDMI og SDXC kortleser
33 995 NOK35 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
MacBook Pro når nye høyder med neste generasjon Apple Silicone – M2 Pro. Gjør deg klar for skyhøy ytelse og for å øke effektiviteten. Den allerede imponerende lange batterilevetiden har blitt enda lengre med opptil 22 timer uten lading. Liquid Retina XDR-skjermen gir deg utrolige detaljer, skygger og farger og støtter opptil 120Hz med ProMotion. MacBook Pro er en profesjonell bærbar datamaskin uten like.

Fordeler

 • Lynrask M2 Pro
 • 12-kjerners prosessor og 19-kjerners grafikk
 • Liquid Retina XDR-skjerm med lysstyrke på opptil 1600 nits
 • Skjerm med 1 milliard farger, P3-fargeskala og True Tone-teknologi
 • ProMotion-teknologi med oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz
 • Thunderbolt 4 med støtte for lading, DisplayPort og USB 4 (40 GB/s)
 • 200 GB/s i minnebåndbredde
 • Lading via MagSafe-3 eller Thunderbolt 4
 • Opptil 22 timers batterilevetid under videoavspilling
 • Avspilling av opptil 23 videostrømmer i 4K ProRes
 • Fargekorrekt ProRes 4444-video med HDR og 8K
MacBook Pro 2023 DaVinci Resolve

M2 Pro – neste generasjons Apple-brikke for profesjonelle

M2 Pro bygger på Apples banebrytende teknologi som kombinerer prosessor, grafikk, enhetlig minne og Neural Engine i en laveffektbrikke. M2 Pro er fullastet med over 40 milliarder transistorer og dobbel minnebåndbredde sammenlignet med den vanlige M2. Det gjør håndtering av bilder i stort format eller ProRes-video i 8K til en lek. M2 Pro har opptil 20 prosent høyere prosessorytelse og 30 prosent høyere grafikkytelse enn M1 Pro til tross for det samme lave strømforbruket.

XDR med bredt dynamisk område

MacBook Pro kommer med en 16,2-tommers Liquid Retina XDR som har et bredt dynamisk område, en lysstyrke på 1000 nits kontinuerlig og opptil 1600 nits lokalt og et kontrastforhold på 1 000 000:1. HDR-innhold i bilder, videoer og spill ser utrolig levende ut med fint detaljerte høydepunkter, utrolige detaljer i skygger og klare, naturtro farger. Skjermene er fabrikkkalibrerte og har profesjonelle referansemoduser for HDR-fargekorreksjon, bilderedigering, design og trykkproduksjon.

Enestående batterilevetid

Jobb hvor som helst hele dagen uten å måtte bekymre deg for hvor nærmeste strømuttak er. MacBook Pro 16 har det lengste batteriet noensinne i en MacBook med opptil imponerende 22 timer med videoavspilling og opptil 15 timer trådløs surfing. M2 Pro fungerer like effektivt uansett om den går på strøm eller batteri, så du trenger aldri å føle deg begrenset uansett hvor inspirasjonen dukker opp.

MacBook Pro 2023 Environment

Hold kontakten

Kameraet i MacBook Pro har en høy oppløsning på 1080p og et objektiv med større blenderåpning som slipper inn mer lys. Sammen med den større bildebrikken med mer effektive piksler gir kameraet dobbelt så gode bilder i dårlig lys. MacBook Pro kommer også med tre mikrofoner i studiokvalitet med opptil 60 prosent mindre bakgrunnsstøy. De tre mikrofonene bruker retningsbestemt stråleforming slik at stemmen din alltid høres tydelig.

Romslig lyd

Fire effektutjevnende basshøyttalere gjengir toner som er opptil en halv oktav dypere og fyller rommet med opptil 80 prosent mer bass, og diskanthøyttalere med høy ytelse leverer klarere, fyldigere vokal. Takket være det kraftige systemet med seks høyttalere og avanserte algoritmer, kan MacBook Pro gjengi romlig lyd når du lytter til musikk eller ser på filmer med Dolby Atmos. Dette gir deg en tredimensjonal lydopplevelse.

Koble til og kjør

Tilkobling er ikke et problem for MacBook Pro. Koble til tilbehør eller opptil tre skjermer samtidig via de tre Thunderbolt 4-portene. HDMI-porten har nå støtte for avspilling av 8K-materiale. Overfør bilder og videoer i høy hastighet med SDXC-kortleseren. Selv trådløst får du nå opptil dobbelt så rask gjennomstrømning takket være WiFi 6E.

MacBook Pro 2023 porter høyre side
MacBook Pro 2023 porter venstre side

Leveres med

 • MacBook Pro 16 (2023)
 • 140 W USB-C strømadapter
 • USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK