Apple Pro Display XDR - Nano-texture Glass 32" 6K
Apple Pro Display XDR - Nano-texture Glass 32" 6K
Apple Pro Display XDR - Nano-texture Glass 32" 6K
Apple Pro Display XDR - Nano-texture Glass 32" 6K
Artikkelnummer: 1057519

Apple Pro Display XDR - Nano-texture Glass 32" 6K

32" 6K Display Pro Display XDR – med nanoteksturglass

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 32-tommers 6K-skjerm fra Apple med ekstrem HDR (6016 x 3384)
 • Stort P3-fargespekter og 10-biters fargedybde
 • Ekstremt dynamisk område med kontrastforhold på 1 000 000:1
69 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Nå kan du tro dine egne øyne. Apple Pro Display XDR er verdens første 32-tommers Retina 6K-skjerm. Den er fullpakket med banebrytende teknologi for lysstyrke, kontrast og farger. Resultatet er det utrolige kontrastforholdet på 1 000 000:1. Skjermen har også en milliard farger som vises med enestående nøyaktighet. En skjerm spesielt designet for profesjonelle. Se arbeidsflyten endre seg med Pro Display XDR.

Fordeler

 • Verdens første 32-tommers skjerm i 6K
 • Kontrastforhold på 1 000 000:1
 • Stor fargespekter i henhold til P3
 • Ekte 10-bit farger
 • Avansert fargekalibrering på individuelle LED-lys
 • True Tone
 • Opptil 1600 nits
 • Nanoteksturert glass - minimale refleksjoner

HDR ble akkurat ekstrem

En typisk dataskjerm har et lysstyrkenivå på omtrent 350 nits. Pro Display XDR har en maksimal lysstyrke på 1600 nits. Den langvarige lysstyrken over skjermen er 1000 nits, og den gir deg en enestående kontrast og svarthet. Opplev neste steg mot å fange kontrasten øynene våre kan se – festet på en skjerm.

Opplev en milliard farger

Som innholdsskaper er fargegjengivelse utrolig viktig for å vite hvordan videoene og bildene dine virkelig ser ut. Pro Display XDR gir deg alltid den mest realistiske gjengivelsen. Med et stort P3-fargespekter får du en palett som gjengir levende bilder. Den har ekte 10-bit oppløsning og dekker over en milliard farger med enestående nøyaktighet. Kalibrert for å gi deg høyest mulig kvalitet.

Mer plass med 6K

Den høye oppløsningen betyr mer enn bare bedre bildekvalitet. Den gir deg et større omfang å jobbe med og kan jobbe i 4K eller til og med 5K uten at det går på bekostning av bilder for å få plass til menyer og verktøy fra programmet du jobber i. Pro Display XDR passer deg som innholdsskaper enten du jobber med bilder, video eller musikk.

Finjustert design

Hver del av Pro Display XDR er gjennomtenkt – fra innsiden til utsiden. Aluminiumshuset er kun 2,5 cm tykt og mønsteret på baksiden gjør det både lettere og gir bedre luftstrøm. Dette gjør at skjermen kan beholde lysstyrken og nøyaktige farger lenger.

Nanoteksturert glass – enda mindre gjenskinn

Pro Display XDR er designet slik at du kan jobbe uavhengig av lysforhold. Vanlige matte skjermer har et belegg som påvirker hvordan lyset fordeles og gir en uklarhet som påvirker kontrasten. Nanostrukturen i det nanoteksturerte glasset er etset inn i glasset på nanonivå. Dette betyr at kontrast, lys og farge opprettholdes samtidig som refleksjoner reduseres til et minimum.

Leveres med

 • Pro Display XDR – med nanoteksturglass
 • Thunderbolt-kabel
Pro-stativ og VESA-feste selges separat!
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen