Tastatur Magic Keyboard

Apple Tastatur Magic Keyboard

1022583
  • Lett, slank og smidig
  • Lang batteritid
  • Kobles enkelt til din enhet
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Apple Magic Keyboard
Magic Keyboard har en ny tynn design og forbedret konstruksjon hvilket gjør at den både kjennes bedre og er 33 prosent mer stabil enn tidligere modell og har en ny mekanisme som gir mer effektive tastaturbevegelser.Tastaturet har innebygd batteri som ikke trengs å byttes ut og med den trådløse Bluetooth-teknologien går det ann å bruke hvor som helst så lenge du er innenfor 10 meter fra datamaskinen.

Systemkrav
Mac-datamaskin med trådløs Bluetooth-støtte
Mac OS X 10.11 eller senere

Leveres med:
Apple Magic Keyboard, Lightning til USB-kabel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.