Apple TV 4K 32GB (2021)
Apple TV 4K 32GB (2021)
Apple TV 4K 32GB (2021)
Artikkelnummer: 1051418

Apple TV 4K 32GB (2021)

Apple TV 4K 32 GB

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • A12 Bionic chip
  • Dolby Atomos-lyd
  • Siri-fjernkontroll (gen 2)

Velg minnestørrelse

1 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Apple TV 4K (Gen 2) leverer en høy 4K HDR-bildefrekvens som gir et mykt og skarpt bilde. Sammen med Dolby Atomos-lyd får du en seeropplevelse i verdensklasse. Se 4K-innhold fra populære strømmetjenester eller ditt eget innhold og opplev medier i høy oppløsning med fantastisk fargegjengivelse. Siri Remote (2 Gen.) har en ny berøringskompatibel styreflate og en ytre scroll-ring, noe som gjør det enkelt å navigere i menyer, spillelister og apper som Apple TV+, Netflix eller YouTube.

4K HDR-kvalitet

4K gir et skarpere og klarere bilde, da det er 4 ganger høyere oppløsning mot tradisjonell HD. HDR (High Dynamic Range) gir større fargegjengivelse, bedre svarthet, flere toner og høyere kontrast for maksimal bilde- og videoopplevelse. Apple TV 4K er utstyrt med A12-chip som gjør enheten kraftig for å spille av filmer, apper og spill med høy oppløsning.

Leveres med

  • Apple TV 4K (Gen 2)
  • Siri Remote (Gen 2)
  • Strømledning
  • Lightning til USB-kabel

OBS! Ikke glem å kjøpe HDMI-kabel.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.