Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m
Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m
Artikkelnummer: 1053430

Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m

USB-C til MagSafe-kabel

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
595 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En to meter lang kabel med magnetisk MagSafe 3-strømkontakt som automatisk lander riktig når den kobles til strømporten på MacBook Pro. Koble til med en kompatibel USB-C-strømadapter, så kan du enkelt lade MacBook Pro-en din til en stikkontakt og dra nytte av hurtigladefunksjonen. Den magnetiske koblingen er sterk nok til at kontakten forblir i de fleste situasjoner, men hvis noen snubler på kabelen, frigjøres kontakten, og MacBook Pro-en blir uskadet på skrivebordet. Lysdioden på stikkontakten er gul mens batteriet lades og grønn når det er fulladet. Laget av et vevd materiale som er slitesterkt og langvarig.

Leveres med

  • Apple USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen