Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m
Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m

Apple USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m

USB-C to MagSafe 3 Cable, 2m

1053430
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En to meter lang kabel med magnetisk MagSafe 3-strømkontakt som automatisk lander riktig når den kobles til strømporten på MacBook Pro. Koble til med en kompatibel USB-C-strømadapter, så kan du enkelt lade MacBook Pro-en din til en stikkontakt og dra nytte av hurtigladefunksjonen. Den magnetiske koblingen er sterk nok til at kontakten forblir i de fleste situasjoner, men hvis noen snubler på kabelen, frigjøres kontakten, og MacBook Pro-en blir uskadet på skrivebordet. Lysdioden på stikkontakten er gul mens batteriet lades og grønn når det er fulladet. Laget av et vevd materiale som er slitesterkt og langvarig.

Leveres med

  • Apple USB-C til MagSafe 3-kabel, 2 meter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.