Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Orange Ocean Band
Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Orange Ocean Band
Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Orange Ocean Band
Artikkelnummer: 1060804

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case with Orange Ocean Band

Apple Watch Ultra 2 – eventyr på et nytt nivå

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • EN13319-sertifisert for dypdykking
 • Opptil 72 timers batterilevetid
 • Karbonnøytral modell

Velg farge

10 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Den mest robuste og kapable Apple Watch Ultra 2 flytter grensene igjen. Den er utstyrt med Apples mest lyssterke skjerm noensinne, er mer motstandsdyktig mot høyde og dybde enn før og kan styres med en magisk ny gest uten at du trenger å ta på skjermen. Testet for bruk 500 meter under overflaten og opptil 9000 meter over overflaten overflaten av verdens høyeste fjelltopper. Nå også med oppdatert sporing av vannsport på opptil 40 meters dyp. Klar for eventyr på et helt nytt nivå!

Fordeler

 • Kraftig ny brikke – S9 SiP
 • Apples mest lyssterke skjerm noensinne med 3000 cd/m2
 • Økt høyde- og dybdetoleranse
 • Gest med dobbelttrykk – kontroller Apple Watch uten å berøre skjermen
 • Bedre sporing av ekstremsport, f.eks. dykking
 • Opptil 32 timers batterilevetid ved daglig bruk
 • Opptil 72 timers batterilevetid med strømsparingsmodus
 • Bedre presisjon ved iPhone-søk
 • Karbondioksid nøytral modell

Akkurat som den ser ut – robust

Med Apple Watch Ultra 2 får du den beste ytelsen i en Apple Watch til dags dato, samtidig som du får all holdbarheten en ekstrem idrettsutøver trenger. Dekselet er laget av titan og har forhøyede kanter som beskytter safirglasset mot mulige støt. Den er militærklasse i henhold til MIL-STD 810H, støvbestandig i henhold til IP6X og er vanntett ned til 100 meter.

Se klart selv i direkte sollys

Retina-skjermen har en imponerende topplysstyrke på 3000 cd/m2. Det er den lyseste skjermen til dags dato i en Apple Watch. Den høye lysstyrken gjør at du enkelt kan lese skjermen selv i direkte sollys. Den tilpasser automatisk lysstyrken basert på miljøet du er i og kan senke lysstyrken helt ned til 1 cd/m2. Urskiven tilpasser visningen basert på nesten enhver aktivitet og gjør det enkelt å alltid lese status.

Batteri som varer mer enn en dag

Apple Watch Ultra 2 er utstyrt for å håndtere lange eventyr. Ved vanlig bruk har du batteri i opptil 36 timer, men med strømsparemodus kan du få opptil 72 timers bruk. Det siste du vil tenke på når du er på andre turdag eller den siste milen av en triatlon, er om batteriet holder hele veien.

En magisk fingertuppfølelse

Bevegelser gjør det enklere å bruke Apple Watch. Du bruker tommelen og pekefingeren til å dobbelttrykke og svare på anrop, åpne et varsel, spille av og sette musikk på pause og mye mer. Det gjør det enklere enn noen gang å bruke Apple Watch, selv når du er opptatt.

Få mer motivasjon fra tallene

Apple Watch Ultra 2 støtter flere aktiviteter enn noen gang før. Spesielt for de som driver med ekstremsport som fjellklatring, sportsdykking og sykling i tøffe omgivelser. Den tåler ekstreme temperaturer mellom -20 grader til 55 grader og er testet i miljøer mellom 500 meter under overflaten til 9000 meter over overflaten. Du får pålitelig sporing ned til 40 meter under vannoverflaten, men klokken er testet ned til 100 meter. Apple Watch Ultra 2 er også utstyrt med en 86 desibel sirene som kan høres opptil 180 meter unna.

Et betydelig steg mot 2030

Takket være kontinuerlige innovasjoner innen materialer, ren energi og lavkarbonfrakt, kan Apple Watch Ultra 2 sammen med Apple Watch Series 9 bli Apples første karbonnøytrale produkt. Det er et stort skritt mot Apples mål om å være fullstendig karbonnøytral innen 2030.

Leveres med

 • Apple Watch Ultra 2, 49 mm
 • Klokkerem*
 • Ladekabel

*Se produktnavn for spesifikasjon av type klokkerem.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen