Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Aputure LED-belysning Amaran AL-F7
Artikkelnummer: 1039124

Aputure LED-belysning Amaran AL-F7

LED-belysning Amaran AL-F7

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Variabel fargetemperatur mellom 3200 - 9500 Kelvin
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kraftig kameramontert LED-lampe med støtte for flere ulike strømkilder

Aputure Amaran AL-F7 tilbyr funksjoner som trinnløs lysstyrke helt ned til 1% styrke (8 lux ved 0,5m i 3200k) noe som gjør det mulig å justere lyset svært nøyaktig. Lampen er svært kompakt og passer perfekt til å monteres på kameraet, men kan selvsagt også brukes på stativ. AL-F7 kan strømforsynes både via D-Tap, USB-C eller med vanlig Sony NP-F batterier.

Fordeler:

 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • Bred lystemperatur
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Kompakt størrelse
 • Rask innstilling

Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn.

Takket være muligheten til å stille inn en veldig lav minsteeffekt har F7 et effektsområde over 8.3 blendertrinn, noe som gir deg mulighet til å finjustere lyset, og få nøyaktig den mengden lys du trenger. Den lave minsteeffekten på kun 8 lux ved 0,5m i 3200k gjør det mulig å skape svært subtile lyssettinger med høy nøyaktighet, også i dunkle og mørke miljøer. I andre enden på lysstyrken har F7 en veldig høy makseffekt på 5500 lux ved 0,5m i 5500k.

Variabel temperatur

Amaran Al-F7 har et bredt spenn på fargetemperaturen, fra 3200k helt til 9500k, noe som gir deg en god mulighet til å fargematche lampen mot andre lyskilder, eller bruke fargetemperaturen for å skape effekter og følelser i dine filmer eller bilder.

D-tap, USB-C og NP-F batteri

Bruk D-Tap eller USB-C til å strømforsyne din F7. Takket være flere ulike tilkoblinger kan du bruke både en PowerBank, V-Mount/Gold Mount eller et vanlig Sony NP-F. Displayet gir deg informasjon om hvor mye batteri som er igjen. Batteritiden er ca 3 timer på 100% effekt med et Sony NP-F970-batteri. Makseffekten kan variere ved bruk av USB-C, avhengig av strømkilden.

Kompakt størrelse

Den kompakte størrelsen gjør det lett å montere AL-F7 på et kamera, men du kan også montere lamen på f.eks. et belysningsstativ.

Rask innstilling

På lampens bakside finnes et display som gir deg informasjon om effekt i %, aktuell fargetemperatur i K og batteristatus. En On/off-switch, og en kombinert vridekontroll for lysstyrke og fargetemperatur gjør det lett å stille inn lampen.

Leveres med:

 • AL-F7
 • USB-kabel
 • Kulehode
 • 2x diffusor
 • Veske
 • Manual & garantikort

OBS! Batterier og lader er ikke inkludert!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.