LED-belysning Amaran AL-F7

Aputure LED-belysning Amaran AL-F7

1039124
 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Variabel fargetemperatur mellom 3200 - 9500 Kelvin
1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LED-belysning Amaran AL-F7
NP-FM50, NP-F550/F750/F970 Duo charger Sony
NP-F750 4400mAh Sony batteri
2 738 NOK
LED-belysning Amaran AL-F7
NP-F970 7400mAh Sony kamerabatteri
USB Brand Charger JVC/Samsung/Sony 7,2V-8,4V batteries
2 838 NOK

Kraftig kameramontert LED-lampe med støtte for flere ulike strømkilder

Aputure Amaran AL-F7 tilbyr funksjoner som trinnløs lysstyrke helt ned til 1% styrke (8 lux ved 0,5m i 3200k) noe som gjør det mulig å justere lyset svært nøyaktig. Lampen er svært kompakt og passer perfekt til å monteres på kameraet, men kan selvsagt også brukes på stativ. AL-F7 kan strømforsynes både via D-Tap, USB-C eller med vanlig Sony NP-F batterier.

Fordeler:

 • Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn
 • Bred lystemperatur
 • D-tap, USB-C og NP-F batteri
 • Kompakt størrelse
 • Rask innstilling

Variabel lysstyrke i 8.3 f-trinn.

Takket være muligheten til å stille inn en veldig lav minsteeffekt har F7 et effektsområde over 8.3 blendertrinn, noe som gir deg mulighet til å finjustere lyset, og få nøyaktig den mengden lys du trenger. Den lave minsteeffekten på kun 8 lux ved 0,5m i 3200k gjør det mulig å skape svært subtile lyssettinger med høy nøyaktighet, også i dunkle og mørke miljøer. I andre enden på lysstyrken har F7 en veldig høy makseffekt på 5500 lux ved 0,5m i 5500k.

Variabel temperatur

Amaran Al-F7 har et bredt spenn på fargetemperaturen, fra 3200k helt til 9500k, noe som gir deg en god mulighet til å fargematche lampen mot andre lyskilder, eller bruke fargetemperaturen for å skape effekter og følelser i dine filmer eller bilder.

D-tap, USB-C og NP-F batteri

Bruk D-Tap eller USB-C til å strømforsyne din F7. Takket være flere ulike tilkoblinger kan du bruke både en PowerBank, V-Mount/Gold Mount eller et vanlig Sony NP-F. Displayet gir deg informasjon om hvor mye batteri som er igjen. Batteritiden er ca 3 timer på 100% effekt med et Sony NP-F970-batteri. Makseffekten kan variere ved bruk av USB-C, avhengig av strømkilden.

Kompakt størrelse

Den kompakte størrelsen gjør det lett å montere AL-F7 på et kamera, men du kan også montere lamen på f.eks. et belysningsstativ.

Rask innstilling

På lampens bakside finnes et display som gir deg informasjon om effekt i %, aktuell fargetemperatur i K og batteristatus. En On/off-switch, og en kombinert vridekontroll for lysstyrke og fargetemperatur gjør det lett å stille inn lampen.

Leveres med:

 • AL-F7
 • USB-kabel
 • Kulehode
 • 2x diffusor
 • Veske
 • Manual & garantikort

OBS! Batterier og lader er ikke inkludert!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.