Audio Pro D-1 White
Artikkelnummer: 1051444

Audio Pro D-1 White

Multiroom-høyttaler med HiFi-dynamikk, hvit

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 2x 20 W + 60 W digital forsterkere
 • Kledd i kunstskinn med aluminiumsdetaljer
 • WiFi, Bluetooth, Spotify Connect & AirPlay2

Velg farge

2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Audio Pro D-1 er en aktiv multiroom-høyttaler som kan kobles til med både Bluetooth, WiFi og nettverkskabel for å fylle hjemmet ditt med lyd. Den har en ren lyd med kraftig bass og krystallklar diskant i en praktisk størrelse som er lett å plassere i hjemmet. Designet består av et trekabinett kledd i kunstskinn med håndsydde sømmer og solide aluminiumsdetaljer som gjør at den enkelt passer i alle rom i hjemmet. Flere innebygde steraming-funksjoner, et kontrollpanel øverst og gratis mobilapp for innstillinger gjør Audio Pro D-1 til en allsidig høyttaler som enkelt kan bli hjemmets sentrale lydsystem.

Fordeler Audio Pro D-1

 • Klasse D digital forsterker 2x 20 W + 60 W
 • 2x 1" tekstildome-diskanter
 • 2x 4,5"-tommers basselement med langt slag
 • Frekvensområde: 45 - 20 000 Hz
 • Delfrekvens: 2500 Hz
 • Trådløse tilkoblinger: Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, 2,4 GHz
 • Inputs: Ethernet, RCA, 3,5 mm stereo
 • Støtte for Spotify, Deezer, Tidal, internettradio, etc
 • Apple Airplay og Spotify Connect
 • Trekabinett kledd i kunstskinn med håndsydde sømmer
 • Detaljer i solid aluminium
Audio Pro Addon D-1 multiroom-høyttaler med Bluetooth- og WiFi

Opprett et multiroom-system for å fylle hjemmet ditt med musikken din

Audio Pro er den svenske høyttalerprodusenten som har skapt en kjent lydkvalitet gjennom årene. Med Drumfire laget de en heftig høyttaler for store rom. Hvis du synes den er litt for stor for deg, kan du fremdeles nyte den rene lyden i mindre format via D-1, da denne høyttaleren utgjør den øverste delen av Drumfire. D-1 skjuler doble 1-tommers diskanter og doble 4,5-tommers basselementer med digitale klasse D-forsterkere for å fylle rommet ditt med lyd. Hvis du fortsatt vil ha litt ekstra bass, er det sub-output slik at du kan koble til en ekstern basshøyttaler.
Koble med en ekstra D-1 og angi som høyre/venstre for ekte stereo eller koble til mer av Audio Pros multiroom-høyttalere og lage et multiroom-system slik at du kan spille favorittmusikken din i hele hjemmet.</>

Høyttaler med smarte trådløse funksjoner

D-1 har trådløse tilkoblinger via både Bluetooth og WiFi, slik at du kan strømme musikken din gjennom en rekke musikktjenester som høyttaleren støtter; Spotify Connect, Tidal, Deezer, Tune-In, Napster og mer. Du kontrollerer alt gjennom Audio Pros egen kostnadsfrie mobilapp, slik at du ikke trenger mange forskjellige apper på telefonen. Øverst på D-1 er det også et kontrollpanel med hurtigoppringingsknapper, slik at du enkelt kan spille favorittspillelistene dine med et knappetrykk.
Med Audio Pro Multiroom kan du ha en høyttaler i hvert rom og spille til en eller alle samtidig. Alle kan spille sin personlige favorittmusikk på hvilken som helst høyttaler de ønsker. Spill fra strømmetjenester via Internett, fra en datamaskin eller NAS på nettverket, eller musikk på telefonen.

Gi nytt liv til vinylkolleksjonen din

Har du en samling LP-er eller et CD-bibliotek som ikke får den oppmerksomheten den fortjener? La Audio Pro D-1 gi liv til din gamle musikkskatt! Du kan koble plate- eller CD-spilleren til høyttaleren og få lyden til å strømme trådløst til en hvilken som helst høyttaler i konfigurasjonen. Opplev gammel musikk med ny lyd.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.