Mikrofon AT2020 USB+

Audio Technica Mikrofon AT2020 USB+

1020991
  • Kondensatormikrofon med USB-tilkobling
  • Hodetelefonsuttak med volumkontroll
  • Høykvalitets A/D-konverter med 16 bit og 44,1/48 kHz samplingsfrekvens
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

AT2020 er en mikrofon du kobler til din USB-inngang og bruker til innspilling av akustiskt musikk eller dialog. Mikrofonen er perfekt for deg som jobber med podcasts, sang og musikl. Mikrofonen har innebygget hodetelefonutgang, uten forsinkelse og med volumkontroll. Dessuten har den en innstilling for å kunne justere slik at du får en jevnt mix av både mikrofones lyd og musikk lyd fra tidligere opptak.

Fordeler:

  • Kondensatormikrofon med USB-tilkobling
  • Høy kvalitiets A/D omformer med 16 biter och 44,1 /48 sample rate
  • Hodetelefon uttak

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.