Mikrofon AT2020 USB+

Audio Technica Mikrofon AT2020 USB+

1020991
  • Kondensatormikrofon med USB-tilkobling
  • Hodetelefonsuttak med volumkontroll
  • Høykvalitets A/D-konverter med 16 bit og 44,1/48 kHz samplingsfrekvens
1 492 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

AT2020 er en mikrofon du kobler til din USB-inngang og bruker til innspilling av akustiskt musikk eller dialog. Mikrofonen er perfekt for deg som jobber med podcasts, sang og musikl. Mikrofonen har innebygget hodetelefonutgang, uten forsinkelse og med volumkontroll. Dessuten har den en innstilling for å kunne justere slik at du får en jevnt mix av både mikrofones lyd og musikk lyd fra tidligere opptak.

Fordeler:

  • Kondensatormikrofon med USB-tilkobling
  • Høy kvalitiets A/D omformer med 16 biter och 44,1 /48 sample rate
  • Hodetelefon uttak
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.