Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Pro XD trådløs mikrofon

Azden Pro XD trådløs mikrofon

1023380
2 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Azden Pro XD
Lettbrukt og prisgunstig, trådløs mikrofon for montering på kameraet eller til mobil bruk. Mikrofonen leveres med en adapterkabel som gjør at den blir kompatibel med stort sett alle smarttelefoner og nettbrett. Med 2,4GHz bånd og digital trådløs teknologi blir lydopptakene helt fri for radiostøy og du får pålitelig kvalitet på opp til 30 meters avstand.

Ettersom senderen og mottakeren synkroniseres automatisk er mikrofonien utrolig enkel å bruke og de oppladbare batteriene gir pålitelig og langvarig drift samt enkel lading.

Mottakeren har volumkontroll som reduserer forstyrrende lyder og støy så du får mindre etterarbeid. Senderen har en ekstra linjeinngang så du trådløst kan overføre andre lydkilder og blande det med mikrofonlyden om du ønsker. Siden mikrofonen er utrolig liten, passer den utmerket for bruk med actionkameraer.

Leveres med:

  • Mottaker
  • Sender
  • Lavalier mikrofon
  • Stereokabel
  • Adapterkabel for mobile enheter
  • USB-lader (kabel & strømadapter)
  • Bruksanvisning 
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.