Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Benro KH26P
Artikkelnummer: 1049117

Benro KH26P

Stabil, høy og lett videostativpakke

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Høyde mellom 87,5–184,5cm
 • Tåler belastning på 5kg og veier 4kg
 • Væskedempet videohode for jevne og presise bevegelser
2 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Benro KH26P er både solid og lett, og med den ekstra høyden er det den perfekte stativpakken for filming. Du får en robust base som kombineres med et veldig jevnt og fleksibelt væskedempet videohode. Hodet sørger for at kameraet er sikkert og at du får stabil og jevn bevegelse i videoene dine. Begynn å produsere video og film med KH26P – et av våre bestselgende stativer.

Fordeler

 • Arbeidshøyde mellom 87,5-184,5cm
 • Gir en svært stabil og robust base
 • Egnet for videokamera, systemkamera og til og med smartenheter (med holdere)
 • Væskedempet videohode for jevne og presise bevegelser
 • Justerbar motstand for horisontal panorering
 • Nivellering og vater for horisontal perfeksjon
 • Panoreringsarm gir deg full kontroll over bevegelsene dine
 • Kan håndtere belastninger på opptil 5 kg
 • Stativet veier bare 4 kg
 • Romslig og polstret stativpose inkludert

Stativ som vokser til 184 cm høy

Benro KH26P har tre benseksjoner med en 60mm skål (Bowl). Når du har montert videohodet, vil stativet være hele 184,5cm. Minimumshøyden er 87,5cm, du kan justere hvert ben uavhengig og du velger hvor du vil låse beina. Stativet har også en midtspreder som gir ekstra stabilitet, og du kan også velge å kjøpe en Dolly hvis du ønsker å sette hjul på stativet for økt portabilitet og utvidet bruk (se passende tilbehør).

Jevne bevegelser med videohode

I denne pakken får du med et robust væskedempet videohode som passer perfekt enten du bruker kikkert, videokamera eller systemkameraer. Videohodet kan håndtere en maksimal belastning på opptil 5kg belastning, som er mer enn nok for de fleste kameraer.

Kameraplaten har to pinner for å hindre at kameraet dreier seg, og videohodet har en sikkerhetslås for maksimal sikkerhet. Hvis du bruker flere kameraer, kan du kjøpe flere plater for å unngå å måtte flytte platen mellom kameraene, se passende tilbehør.

Gummiføtter og piggføtter for feste på alle overflater

Benro KH26P har både gummi- og piggføtter slik at du kan tilpasse deg overflaten du jobber med – enten den er teppebelagt eller fotballbane. Du kan enkelt fjerne gummiføttene og bruke piggføttene på stativet uten å måtte skru eller bruke verktøy.

Velg mellom to pakker

Du kan velge mellom to pakker med KH26P stativsett eller KH26P stativsett med dolly. En dolly er ideell når du raskt vil flytte stativet over gulvet uten å måtte løfte det. Du kan lukke og åpne hjullåsene med foten, og de låser både hjulrotasjon og rulling. I stativkitet med dolly har vi kombinert Benro KH26P med Benro Dolly DL06 for å gi deg en mobil og enkel løsning for å sette hjul på stativet.

Leveres med

 • Benro KH26P med videohode
 • Panoreringsarm
 • Kameraplate
 • Stativpose med bærerem
Stativkitet med dolly leveres også med Benro DL-06.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen