Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kulehode B3

Benro Kulehode B3

316489
  • Tre innstillinger på kulen: treghet, låsning og panorering
  • Innebygd vater
  • Tåler maksimal belastning opp til 18 kg
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Benro B3

Et perfekt hode for deg som bruker litt tyngre optikk og lenger lukkertider. B2 har en liten vater. Tre innstillinger på kulen: treghet, låsning og panorering. Ved å stille inn tregheten på kulen risikerer du ikke at kameraet tipper når du låser opp kulen, og du gis en mer nøyaktig mulighet til å justere kameraet ditt til rett modus.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.