Kulehode B3

Benro Kulehode B3

316489
  • Tre innstillinger på kulen: treghet, låsning og panorering
  • Innebygd vater
  • Tåler maksimal belastning opp til 18 kg
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kulehode B3
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
3 568 NOK
Kulehode B3
Quick release plate PU-60
Folding Screwdriver Kit 2373
3 218 NOK

Benro B3

Et perfekt hode for deg som bruker litt tyngre optikk og lenger lukkertider. B2 har en liten vater. Tre innstillinger på kulen: treghet, låsning og panorering. Ved å stille inn tregheten på kulen risikerer du ikke at kameraet tipper når du låser opp kulen, og du gis en mer nøyaktig mulighet til å justere kameraet ditt til rett modus.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.