Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kulehode G2

Benro Kulehode G2

1030642
  • Store justeringsskruer gjør det enkelt å stille inn
  • Friksjonsbrems hjelper til å motvirke uventede bevegeser når du løsner på justeringsskruen
  • Tåler belastning på opptil 14 kg
3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Benro G2 kuleledd

Benro G2 er et solid stativhode i kuleleddsmodell med en lavere profil.

Fordeler:

  • Store knotter
  • Separat panoramalås
  • Vater
  • Arca-Swiss

Benro G2 er utstyrt med stor justeringsknapp som gjør det enkelt å sette opp. En friksjonsbrems birdar til å hindre uventede bevegelser når du løsner knotten, og den separate panoramaknappen med vater gjør det mulig å ta panoramabilder. G2 bruker Arca-Swiss standard og et spesielt sikkerhetssystem forhindrer at kameraplaten løsner ved et uhell.

Leveres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.