Kulehode V1 Pro

Benro Kulehode V1 Pro

1005881
  • Kompatibel med Arca-Swiss QR-system
  • Innebygd vater
  • Klarer vekt opp til 10 kg
1 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kulehode V1 Pro
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
3 373 NOK
Kulehode V1 Pro
Quick release plate PU-60
Folding Screwdriver Kit 2373
3 023 NOK

Benro høykvalitets profesjonelle kulehoder i V-serien gir god stabilitet og demping med et ekstraordinært kuledesign. Arca-swiss kompatibelt hurtigfeste gir tilgang til et stort utvalg av fester og plater. 360graders panorering m/låseskrue og separate lås- og friksjonsinstilling gjør innstillingsmulighetene mer presise og raskere.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.