Lavprofil Kulehode G3

Benro Lavprofil Kulehode G3

1000215
  • Lav tyngdepunkt og en ekstra stor kule gir ekstrem stabilitet
  • Veier kun 690 gram, og tåler en vekt på 16 kg
  • Kulehodets totale høyde er kun 96mm
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lavprofil Kulehode G3
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Quick release plate PU-70
4 668 NOK
Lavprofil Kulehode G3
Quick release plate PU-85
Folding Screwdriver Kit 2373
5 008 NOK
Ekstrem stabilitet og slitestyrke

Benro lavprofil kulehoder har lavt tyngepunkt for utrolig stabilitet. Arca-swiss kompatibelt hurtigfeste gir tilgang til et stort utvalg av fester og plater.

Kule/ball diameter: 54mm Max høyde: 96mm Basediameter: 67,5mm Stativfeste: 3/8" Egenvekt: 0,69kg Max belastning: 40kg Kamerafeste: 1/4"

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.