Lavprofil Kulehode G3

Benro Lavprofil Kulehode G3

1000215
  • Lav tyngdepunkt og en ekstra stor kule gir ekstrem stabilitet
  • Veier kun 690 gram, og tåler en vekt på 16 kg
  • Kulehodets totale høyde er kun 96mm
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lavprofil Kulehode G3
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
5 368 NOK
Lavprofil Kulehode G3
Folding Screwdriver Kit 2373
Quick release plate PU-70
5 018 NOK
Ekstrem stabilitet og slitestyrke

Benro lavprofil kulehoder har lavt tyngepunkt for utrolig stabilitet. Arca-swiss kompatibelt hurtigfeste gir tilgang til et stort utvalg av fester og plater.

Kule/ball diameter: 54mm Max høyde: 96mm Basediameter: 67,5mm Stativfeste: 3/8" Egenvekt: 0,69kg Max belastning: 40kg Kamerafeste: 1/4"
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.